2777
2789
عنوان

بازم جاری

841 بازدید | 56 پست

دیشب جاری که قبلا دربارش حرف زدم خونمون بود این یارو تقریبا ۶ماهه دماغشو عمل کرده دیگه انگار تخصص زیبایی گرفته هرکسو میبینه تمام جزییات عمل دماغ رو میگه حالا دیشب خونمون بود یکی از خانمای اقواممونم که میخواد عمل کنه بود اینم نشست هی از عمل دماغ میگفت ...میگفت من بهترین دکتر عملم کرده و چی و جزییات عمل دماغ رو میگفت ..بعد میخواست مثال بزنه دماغ کی کجاش ناقصه رو کرد به من گفت مثلا دماغ فرشته چی چی در صورتی که خدا میدونه من دماغم کوچکترین ایرادی نداره خودش انگار عمله منم گذاشتم خوب حرفاشو زد بعد رو کردم به اون خانم و جاریم و گفتم اتفاقا هرکسی منو خواهرمو میبینه میگه چه دماغایی دارین خوشبخالتون ...بعد گفتم خداروشکر دماغم مشکلی نداره که مث بعضیا بخوام برم زیر تیغ جراحی ولی متاسفانع بعضیا از عقده خودشون هی میخوان عیب بزارن رو دماغ من ...دیگه فک کنم خودش فهمید بااونم سرخ شد از عصبانیت یه ده دقیه نشست شوهرشو صدا کرد که برن😂😂😂بنظرتون خوبش کردم که دیگه جرات نکنه رو قیافه من عیب بزاره اخه به اون چه که من چه شکلم از خل و چلاقم بهههه توووچههه

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاشقتم توکرونا مهمونم میاد واست

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

حق با تو

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عاشقتم توکرونا مهمونم میاد واست

😂😂😂😂جاری احمقم دو سه روزی یه بار میاد اصن حالیش نی اون خانمم بعد از چندسال امد شهر ما که بره دکتر یه سرم امد پیش من

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑

منم یه بار یه نفر جلو جمع اینطوری بهم گفت.....خیلی عصبانی شدم.....ولی جوابشو ندادم......ولی تو کار خوبی کردی......پررو.....عمل کردی که کردی......دیگه چرا بقیه رو مثال میزنی؟؟؟؟؟البته من بعدش عمل کردم ها.......  ولی کلا بعضیا  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

حالا مدتیه جاری هایه من حرفو تیکه پروندنو ول کزدن این زنیکه مادرشوهر اشغالمو خواهرشوهرم ول کن نیستن

اقا یه زمانی منو شوهرم دعوا کرده بودیم اینا ول کن نیستن هی سر بحثو باز میکنن که شما دعوا میکنینو نباید دعوا کنیدو بچتون اروم نیست

چی بهشون بگم بشینن سرجاشون دیگه بحث دعوامونو نکشن وسط؟