2777
2789
عنوان

بازم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 56 پست
بهش بگو یه دوستی دارم زمانی که ازدواج کرد خانواده شوهرش خونه و ماشین و همه چی بهش دادن ولی من وقتی ا ...

حتمننن

اینجوری براش میفته

چون خودشونم همه حرفاشونو اینجوری غیر مستقیم میگن حال میگیرن

حالا به شوهرم گفتم تا دوماه نمیرم خونشون چیکارش کنم زودتر بریم اینارو بگم دلم اروم بگیره😁😬😬

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یک ماهه ازدواج کردم نتونستم تحمل کنم تو چطور ۶سال تحمل کردی

منه بدبخت فقط حرف نیست که تا حد کتکاری هم رفتیم ما

نگا من شرایطم خیلی بد بود خونه بابام خیلی اذیت میشدم با داداشم مادرم جور نمیومدیم 

شوهر کردم مثلا خلاص شم

که شوهرمو خونوادشم بد درومدن اهل حرفو دعوا و کینه و کنایه 

دیگ مجبور شدم بسازم که خونه بابام برنگردم اینام سو استفاده کردپ هر دفه بحثی میشد شوهرم دعوا مینداختو منو مقصر میدونستو میگفت طلاقت میدم منم که میترسیدم سکوت میکردم هی سوختممم ساختم الانم نمیتونم جلوشونو بگیرم

حتمننن اینجوری براش میفته چون خودشونم همه حرفاشونو اینجوری غیر مستقیم میگن حال میگیرن حالا به شوه ...

اره همین فردا برو 

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑
منه بدبخت فقط حرف نیست که تا حد کتکاری هم ر فتیم ما نگا من شرایطم خیلی بد بود خونه بابام خیلی اذی ...

خو مقصر خودتی تو از هرکجاهم امده باشی بازم شخصیت خودتو داری هیچکس نمیتونه بهت زور بگع یا ایراد بگیره ...

هرچی دلشون میخواد میگن والا  این دفه که رفتیم خواهرشوهرم از شهرستان اومده بود یهو گفت فلانی ب ...

عزیزم اگه یه بار دیگه از جهازت ایراد گرفتن بگو بخدا من راضی نبودم چیزی برام بگیرن پدرو مادرم از لطفشون بهم جهاز دادن خیلی ناراضی هستین میبرم پس میدم ببینم شما چه گلی به سر پسرتون میزنید

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
خو مقصر خودتی تو از هرکجاهم امده باشی بازم شخصیت خودتو داری هیچکس نمیتونه بهت زور بگع یا ایراد بگیره ...

اره همش سرمو انداختم پایین هرچی خواستن هرکاری دوس داشتن هر خرفی میخواستن گفتن

عزیزم اگه یه بار دیگه از جهازت ایراد گرفتن بگو بخدا من راضی نبودم چیزی برام بگیرن پدرو مادرم از لطفش ...

ی بار دیگ بگه میگم

این دفه دومش بود زنیکه میگفت لهافت کهنه بود

بخدا کهنه نبود ماپرم چن سال پیش درست کرده بود اماده باشه که زیر تشکا مونده بود پفش خوابیده بود 

ی بار دیگ بگه میگم این دفه دومش بود زنیکه میگفت لهافت کهنه بود بخدا کهنه نبود ماپرم چن سال پیش درس ...

بگو مامانجون لابد چشتو گرفته به بهونه کهنه بودن میخوای ازم ببری

ی بار دیگ بگه میگم این دفه دومش بود زنیکه میگفت لهافت کهنه بود بخدا کهنه نبود ماپرم چن سال پیش درس ...

عزیزم واسه گوشیم بگو بعضی از مردا میترسن گدشی لمسی بدن دست زنو بچشون چون جنسشون رو خوب میشناسن (البته اگه گوشی لمسی ندارن) قرار نیست که هرکی اینستا و تلگرام داره بد باشه خیلیارم دیدم بدون گوشی کار خودش رو کرده

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن
😂😂😂😂جاری احمقم دو سه روزی یه بار میاد اصن حالیش نی اون خانمم بعد از چندسال امد شهر ما که بره دکت ...

خوب چون رو دادی بهش...یعنی چی...تو هم هر بار که میاد روز بعدش،برو دیگه نمیاد زیاد

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.