2777
2789
عنوان

بازم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 56 پست
منم خجالت میکشیدم این اولین جوابم بود که بهش دادم البته یه ساعت قبلش باز داشت از مارک جهیزیم ایراد م ...

یکی از جاری هایه منم به جهیزیه و وسایلم ایراد میگرفت باز هیچی نگفتم هیچی هااا

خاک تو سرم اومدم خونن بغض کردم به شوهرم گفتم من دیگپخونه اونا نمیرم این حرفارو بهم میزدن خودتم پیشم بودی دیگه شنیدی..گفت ن نشنیدم😐اصلا هیچی نگفت نه دلداری میده نه جلوشونو میگیره هیچی ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم که شروع کردن از ماجرایه دعوایه چند ماه قبل منو شوهرم جروبحث کردن ول کن نبودن تا اینکه یکی از جاری هام اومد زودی گفتم پاشو بریم دخترم نمیومد مادرشوهرم به پسرش میگفت تو بررو خیابون بگرد یه ساعت دیگه بیا ببر اینارو

که حرفایه موندشونو بگن دلمو درد بیارن گفتم نه دیگه خیلی نشستیم میریم 

خدایا حالم بدجور خراب بودا

هرچی دلشون میخواد میگن والا  این دفه که رفتیم خواهرشوهرم از شهرستان اومده بود یهو گفت فلانی ب ...

یه بار جواب بدی دفعه بعد راحت تری این جاری بیشعورم کوچیکترین چیزی میخواد منو صدامیزنه فلان چیزو برام بیار گذاشتم وقتی رفت به شوهرم گفتم اگه دفعه بعدامد همچین حرکتی کرد همون لحظه از خونت میرم و دیگه پشت سرمو نگا نمیکنم اگه چیزی بهش نگفتی شوهرمم ترسیده میگع باشه بخدا میگم😆😆😆

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑
بعدم که شروع کردن از ماجرایه دعوایه چند ماه قبل منو شوهرم جروبحث کردن ول کن نبودن تا اینکه یکی از جا ...

چندسال ازدواج کردی

یه بار جواب بدی دفعه بعد راحت تری این جاری بیشعورم کوچیکترین چیزی میخواد منو صدامیزنه فلان چیزو برام ...

به شوهرم گفتم من خونه بابام نمیزاشتن دست به سیاه و سفید بزنم حالا مگه این چلاقه که خودش کارای خودشو بکنع اصن به بچها هم بگه میتونن انجام بدن

بنظرت این دفه رفتیم چطوری حرفایه این دفشو پیش بکشم حالشو بگیرم جواباشو این دفه بگم

برا بحث دلگرامو اینستا جواب اماده کردم 

به من میگفت اخه تقصیر شوهراس گوشی لمسی به زنشون میدن نباید بدن 😐

گوشیو دستم میگیرم سرمم نمیکشم بیرون

به شوهرم گفتم که برا فرار از حرفاشون من سعی میکنم با گوشی ور برم که منو به حرف نگیرن 

اگه چیزی گفت میگم شما که انقد با گوشی و‌تلگرامو اینستا مخالفی بپا نوه هاتو با زن متاهل نگیرن بندازن سرشون

این از این...اگه بگه نه اونا اینجور‌نیستن فلان.. میگم شما نبودی زنه همسایتو با پسز گرفته بودن به نوت میگفتی خودتو جم کن یه بارم سر تو یه زن میندازن قشنگ حالش گرفته میشع

برا لاهافمم میگم به لاهاف من تیکه میندازی مگه به تو دادم اخه تو چی به پسرت دادی دوتا لاهاف تشک دادی خونه دادی؟ماشین دادی چی دادی؟؟هرچی هم داشت مجردی ازش خوردین هرچی خریده بعده متاهلی با کمک من با جم کردنه من خریده

خوبه؟؟؟

بنظرت این دفه رفتیم چطوری حرفایه این دفشو پیش بکشم حالشو بگیرم جواباشو این دفه بگم برا بحث دلگرا ...

برا لحافا بگو خوشم نمیاد بعضیا میان درباره جهیزیم نظر بدن نمیدونم منو شوهرم میخوایم ازشون استفاده کنیم یااین ادمای فضول و نخاله قشنگ خودش میفهمه😎

برا لحافا بگو خوشم نمیاد بعضیا میان درباره جهیزیم نظر بدن نمیدونم منو شوهرم میخوایم ازشون استفاده کن ...

باشه میگم فدات

یه بار من گفتم جهیزیم خوبن برگشت به من گفت مگه یه لیوان به من دادی برا خودت اوردی دیگه

میگم بگم مگه قراره به تو بدم نظر میدی عوض عوض شه

نه شوهر من هیچی نمیگه میگن خودتون میدونین از دفه بعد دیگ میگم

بهش بگو یه دوستی دارم زمانی که ازدواج کرد خانواده شوهرش خونه و ماشین و همه چی بهش دادن ولی من وقتی ازدواج کردم شوهرم با جیب خالی رفتیم سرزندگی ولی خداروشکر زن زندگی بودم بلد بودم شوهرمو به چیزی برسونم به پسرمم یاد میدم از خونه باباش تلاش کنه و پول جمع کنه مگه هم بمیرم روزی از پسرم پول بگیرم که موقع ازدواجش جیبش خالی باشه خودمم سعی میکنم براش خونه و ماشین بگیرم نه مث باباش ک هیچی نداشت😠

باشه میگم فدات یه بار من گفتم جهیزیم خوبن برگشت به من گفت مگه یه لیوان به من دادی برا خودت اوردی دی ...

اره اگه باز ایراد گرفتتوهم بگو مامانجون مگه خودتون نبودید که گفتی مگع قراره یه لیوان به من بدی که میگی پس چرا دربارششون نظر میدی البته با خنده