2777
2789
عنوان

بازم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 56 پست
😂😂😂😂جاری احمقم دو سه روزی یه بار میاد اصن حالیش نی اون خانمم بعد از چندسال امد شهر ما که بره دکت ...

عنوان بزن جاری آویزون🤣

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
حالا مدتیه جاری هایه من حرفو تیکه پروندنو ول کزدن این زنیکه مادرشوهر اشغالمو خواهرشوهرم ول کن نیستن ...

من مادر شوهر ندارم کلا نمیدونم 😝

مگـــر مےشود تـو باشے و مــنـ آرزوی دیگرے داشتــه باشـم جــانم💑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حقش بود هردفعه میخواد یه جوری اعصابمو خراب کنه😝

من ک جاریمو اصن نمیبینم الان ۱سال عقد کرده ایم ۲بار رفتیم خونشون اون چون تازه زایده بود...یخرده فضول گونده گ...ز هست ولی اصن جوابشو نمیدم هرچی میپرسه میگم نمیدونم در جریان نیستم🥴

حالا مدتیه جاری هایه من حرفو تیکه پروندنو ول کزدن این زنیکه مادرشوهر اشغالمو خواهرشوهرم ول کن نیستن ...

بهشون بگو بنظرم شما سرتون تو زندگی و رابطه خودتون و شوهرتون باشه منو شوهرمم خوب میدونیم چطور باهام رفتار کنیم که بچموم اروم باشه 

من مادر شوهر ندارم کلا نمیدونم 😝

خوش بحالت زنیکه عوضی

امروژم دخترمو اتاق خواب میخووابوندم دیر خوابید همش میگفته مامان بزرگت بمیره همش فشش میدادم نگو شوهرم اومده پذیرایی نشسته منم قشنگ ریلکس کزده بودم هر فشی دادم نمیدونستم اومده😁😁وای خوابوندمش بیرون اوندم دیدم نشسته😑گفتم کی اومدی گفت خیلی وقته گفتم شنیدی؟؟😁😁ولی دمش گرم گفت نه من هیچی نشنیدم هیچی هااا

گفتم شنیده باشی هم دیگ ب بزرگیت ببخش اصابمو خورد کرد نمیخوابید عصبی بودم😬هیچی نگفت

بهشون بگو بنظرم شما سرتون تو زندگی و رابطه خودتون و شوهرتون باشه منو شوهرمم خوب میدونیم چطور باهام ر ...

خجالت میکشم اون لحظه حرفی نمیتونم پیدا کنم بگم بعدن حرص میخورم چرا ول کن نیستن همش حرف پیش میکشن

بنظرم این دفه باید بگم 

خوش بحالت زنیکه عوضی امروژم دخترمو اتاق خواب میخووابوندم دیر خوابید همش میگفته مامان بزرگت بمیره هم ...

😂😂😂😂خوشم میاد انگار شوهرتم از رفتار مادرش اگاهه

خجالت میکشم اون لحظه حرفی نمیتونم پیدا کنم بگم بعدن حرص میخورم چرا ول کن نیستن همش حرف پیش میکشن بن ...

منم خجالت میکشیدم این اولین جوابم بود که بهش دادم البته یه ساعت قبلش باز داشت از مارک جهیزیم ایراد میگرفت منم گفتم اگع هرکس بهتر از مارک بوش تو بازار پیدا کرد بیاد به من خبر بده بعدشم خداروشکر من این جهیزی رو اوردم بعضیا که اصلا هیچی نمیارن ولی ادعاشون میشه ماشالله میخوان سوار خانواده شوهرم بشن چون خودش جهیزیه نیورده بود گفتم حرصم گرفته بود وگرنه من عمرا کاری ندارم بقیه چقد جهیزیه میبرن

چی بهت گفتن

هرچی دلشون میخواد میگن والا 

این دفه که رفتیم خواهرشوهرم از شهرستان اومده بود

یهو گفت فلانی بهم رسید گفتن میدونیم عروساتون همشون تلگرام هستن اینستا هستن 

دروغ میگه هااا از خودش گفت مثلا ببینه منم تلگرام دیا اینستا دارم یا نه

گفتم قبلن فلانی داشت عکس باباشو بچه هاشو شوهرشو میذاره خب الان همه دارن

مادرشوهر بیشورم گفت پدرشم خیلی خوشگله تازه عکسشم میذارع!!گفتم هرکی پدرش براش عزیزه

گفت خب که چی عکسشونو میزاره گفتم نمیدونم

بعد شروع کردن از خیانتو زنایی که تلگرام میرنو با پسرا میحرفنو دوس پسر دارنو گفتن

حالا میگم کاش میگفتم شما که از این یچزا میترسین اژ این بترسین که پسراتونو نوه هاتونو با زنایه متاهل نگیرن

خدایا من چقد خنگم نشستم نگاشون کردم

بعدم این بحثشون تموم شد نشستن از لاهافایی که جهازم مادرم داده حرف زد زنیکه بیشعور

گفت دوتاش نو نبود له روت میگماااا

منم هیچی نگفتم اخه لاهافایه منو دوتاشو مامانم سر لاهاف داداشم ۵سال پیش درست کرده بود هی مامانم گفت بزار دوبا ه درست کنم گفتم ن مامان استفاذه نکردیم کن خرج اضافی نکنیم این زنیکه تیکه انداخت 

اومدم با خودم فک میکنم میگم کاش میگفتم مگه لاهاف منو به تو دادن به من دادن منم دوسش دارم به تو چه 

چرا مپ انقد بی زبونممم چراا