تا حالا بهتون تجاوز شده تعریف کنید😔من خودم وقتی ۱۳ سالم بود اونموقع نمیدونسم یفنی چی شوهر همسایمون تو اسانسور به جاهای برجسته بدنم دست میزد یا پارسال وقتی بیرون میرفتم با اینکه لباس باز نپوشیده بودم یه اقای از پشت دستمالی میکردمن وقتی برمیگشتم پشت فرار میکرد چه جامعه و ادمایه کثیفی😔😔😔
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
وقتی بچه بودم یه آشغال کصافط که هنوزم چهرش یادمه از پشت باسن.م و محکم دست مالی کرد منم چیزی حالیم نبود به مامانم گفتم واااااا این آقاعه چرا اینطوری کرد مامانم گفت خفه شو دیگه هیچ جایی هم نگو
به من نه اما یکی تعریف میکرد شب بود مجبور شده کنار خیابون وایسه اسنپ بگیره از ترسشم دستش میلرزیده لوکیشنو سخت میتونسته پیدا کنه بعد یه ماشین نگه میداره از سمت شاگرد دونفر پیاده میشن شلوارشونو میکشن پایین به این نشون میدن
متاسفانه بله اونای ک بچه دارن باید ب بچشون یاد بدن سکوت نکنن اگه من سکوت نمیکردم اون اتفاق برا نمیوفتاد شاید طرفو 15سال بعد اون جریان دیدمولی تمام تنو بدنم بلرزه افتاد
رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
بله نه یک بار چندین بار از طرف فامیل نزدیک و غریبه
واقعا؟
هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
عه واقعا تو جیکار کردی حتما خیلی سفیدی اونا عاشق سفیدن
نه بابا انقدر قیافم داغون بود تو گرما که..بعدش من با مشت میکوبیدم به پشت سرش.بعد یه جوون ایرانی دیدمون بهم گفت نزنش و داد نزن که الان وهابیا میان خودتو بازداشت میکنن
میشه برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات بفرستید خدا خیرتون بده🌸🌸