2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 6402 بازدید | 61 پست

من یکیو لت و پار کردم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورتون نشه من راهنمایی که بودم مکه رفتم موقع طواف یه عربه سینه هامو گرفت.آدم عوضی و مریض همه ج ...

وتی تو خونه خداا..چقد کثیف چقد 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

وقتی بچه بودم یه آشغال کصافط که هنوزم چهرش یادمه از پشت باسن.م و محکم دست مالی کرد منم چیزی حالیم نبود به مامانم گفتم واااااا این آقاعه چرا اینطوری کرد مامانم گفت خفه شو دیگه هیچ جایی هم نگو

به من نه اما یکی تعریف میکرد شب بود مجبور شده کنار خیابون وایسه اسنپ بگیره از ترسشم دستش میلرزیده لوکیشنو سخت میتونسته پیدا کنه بعد یه ماشین نگه میداره از سمت شاگرد دونفر پیاده میشن شلوارشونو میکشن پایین به این نشون میدن

متاسفانه بله اونای ک بچه دارن باید ب بچشون یاد بدن سکوت نکنن اگه من سکوت نمیکردم اون اتفاق برا نمیوفتاد شاید طرفو 15سال بعد اون جریان دیدمولی تمام تنو بدنم بلرزه افتاد

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
شاید باورتون نشه من راهنمایی که بودم مکه رفتم موقع طواف یه عربه سینه هامو گرفت.آدم عوضی و مریض همه ج ...

عه واقعا تو جیکار کردی حتما خیلی سفیدی اونا عاشق سفیدن

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
بله نه یک بار چندین بار از طرف فامیل نزدیک و غریبه

واقعا؟

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
عه واقعا تو جیکار کردی حتما خیلی سفیدی اونا عاشق سفیدن

نه بابا انقدر قیافم داغون بود تو گرما که..بعدش من با مشت میکوبیدم به پشت سرش.بعد یه جوون ایرانی دیدمون بهم گفت نزنش و داد نزن که الان وهابیا میان خودتو بازداشت میکنن 

میشه برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات بفرستید خدا خیرتون بده🌸🌸