2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3354 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یبوست نبایدبگیری ولی من هرکاری میکنم هرچی میخورم که یبوست نگیرم بازمیشم موقعیت عمل هم ندارم بادو ...

ببخشید من یبوست هم ندارم ولی بعد ایمان بیرون زدگی مقعددارم توبارداری هم شقاق.بیون زدگی هم میشه عمل سرپایی انجام داد؟

نه شیرازم  مرسی حتما میرم  خدا خیرت بدهههه😍😘😘😘

خواهش عزیزم .ان شاالله زود خوب میشه استرس نداشته باش. آها راستی گفت تره زیاد بخورم خام و کوکو تره هم بخورم .گفت تا خوب نشدم سرکه و بادمجونم نخورم .موفق باشی گلم🌸🌸🌸

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
اگه بدونم اینامشکلموحل میکنه میخرم استفاده میکنم

مطمئن باش مشکلو حل میکنه . بگو دارو شقاق میخوام .اگه واقعا عطاری خوبی باشه که میدونه چی بده. من یکسال درد کشیدم .استفاده کردم به هفته سوم رسید دیگه خوب شدم 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

سلام،عزیزم منم همینطور بودم،گاهی از دردمیخواستم بمیرم چند تا دکتر وعطاری رفتم نتیجه نگرفتم،آخرش با خیلی تحقیق رفتم پیش دکتر منوچهری(شهرام)که جراح معروف کولورکتاله که عملم کنه  من هم هموروئید داشتم هم شقاق که پیرم رو در آورده بود،ولی دکتر منوچهری گفت بدون عمل خوب میشی ورژیم ودارو داد که واقعا هم خوب شدم .عشقم تو برو توو سایت آپارات یا اسم دکتر منوچهری یا  کلمه هموروئید رو سرچ کن دکتر منوچهری چند تا ویدئو داره اونارو ببین چیزایی که گفته رعایت کن خوب میشی عزیزم.یا اینکه یه سر برو پیش فوق تخصص کولورکتال،آرزو سلامتی دارم براتون