2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هموگلوبینت از نرمال بیشتره

من ۱۱،۹ بود دکتر گفت یه کم خونی دارم ..این مگه به غلظت خون ربط داره

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
غلظت خون بالاست؟

اره ولی به دکترت نشون بده

یکی از نشان های غلظت خون اینه هموگلوبین هماتوکریت و تعداد گلبولای قرمز از حد نرمال بیشتر باشه

اگه برا تو ت واین عکس بالا هس حالا این به تنهایی نمیگه تو خونت غلیظه چیزای دیگم هس مثلا علایمی چیزی داری؟ مثل

سرگیجه سردرد قرمزی صورت یا خارش

اره ولی به دکترت نشون بده یکی از نشان های غلظت خون اینه هموگلوبین هماتوکریت و تعداد گلبولای قرمز از ...

تاری دید دارم رفتم چشم پزشک گفت چشمت ضعیفه اما یادم رفت نشون بدم برگه آزمایش رو

یکی از نشانه های غلظت خون اینه: hb,hct,Rbc بالاتر از حد نرمال باشه برا شما از نرمالم کمتره

اخه من آزمایشم دکترم گفت هیچ مشکلی نداره هموگلوبین و گفت کم خونی داری ولی شدید نیست گفت قرص آهن بخور هیچی دیگه نگفت

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اخه من آزمایشم دکترم گفت هیچ مشکلی نداره هموگلوبین و گفت کم خونی داری ولی شدید نیست گفت قرص آهن بخور ...

اره عدد ۱۱شدید نیس ولی رو ده بیاد. میگن اوه چقد کمه

من بارداری ده بودم بهداشت پدر منو در اورد وای کم خونی فلانی بهمانی،

بهتره رو ۱۲,۱۳باشه خیالتم راحته

قرص اهن بخور

چیزای طبیعی هم خیلی تاثیر داره مثل عدسی، اسفناج، شیره ارده تره ، پسته خام ، جیگر گوسفند

تاری دید دارم رفتم چشم پزشک گفت چشمت ضعیفه اما یادم رفت نشون بدم برگه آزمایش رو

تاری دیدت ناگهانی بوده یا کلا داشتی از خیلی وقت قبل؟

ضعف دست و پا. نداری؟ درد چشم سردرد این چیزا

اره عدد ۱۱شدید نیس ولی رو ده بیاد. میگن اوه چقد کمه من بارداری ده بودم بهداشت پدر منو در اورد وای ک ...

میدونی من سه ماه تقریبا هر دو هفته پریود میشدم واسه اینم هست آزمایش هورمونی و سونو چکاب رفتم..حالا قرص آهن یبوست دارم همیننطوری نمیشه بخورم ولی جگر گرفتم هفتگی میخورم کنارش هر چی که آهن داره ..کم خونی مم ویتامین ب ۱۲ ..یوقتا آمپولش و میزنم و قرصش .ممنونم جواب دادی..سلامتی باشی 😘

میدونی من سه ماه تقریبا هر دو هفته پریود میشدم واسه اینم هست آزمایش هورمونی و سونو چکاب رفتم..حالا ق ...

فدات، اها پس برا همونه یکی دوماه رعایت کنی خونت درس میشه

ازمایش فریتین هم دادی؟ چون فریتین با هموگلوبین فرق داره

فریتین ذخیره اهنه

هموگلوبین راجب پرخونی یا کم خونیه، بعضیا میبینی هموگلوبینشون نرماله ولی ذخیره اهنشون کمه که موجب ریزش. مو میشه و حتما بابد قرص اهن بخوری که بالا بره

قرص اهن خوب بخر اینا که روشون نوشته فروس سولفات این چیزا اصلا نخر بدرد نمیخوره

مارک فرامکس من خریدم نوع اهنش پلی ساکاریده و تو معده باز نمیشه یبوست هم نمیده البته گرونه یه بسته سی تاییش یه ملیون شده قبل عید سیصد تومن بود🙁 یا

یا اینا که دوزشون کمه مثل ایزی ایرون من دیدم بقیه خیلی تعریفشو دادن

مارک گلوبیفرفورت هم استفاده کردم بااینکه گوارشم حساسه اصلا یبوست نداد

فدات، اها پس برا همونه یکی دوماه رعایت کنی خونت درس میشهازمایش فریتین هم دادی؟ چون فریتین با هموگلوب ...

شکر خدا ریزش مو هیچی ندارم ..تو برگه آزمایش فریتین چی مینویسه؟ همین فریتین مینویسه یا علامت چیزی دیگه؟

هوش مصنوعی

بر اساس تصویر آزمایش خون (CBC) که ارسال کردهاید، مقادیر مربوط به گلبولهای قرمز و فاکتورهای مرتبط با آن به شرح زیر است:

* **RBC (تعداد گلبولهای قرمز):** $5.53$ (محدوده نرمال: $3.92 - 5.13$) - بالاتر از حد نرمال (دارای علامت H)

* **Hemoglobin (هموگلوبین یا Hb):** $15.7$ (محدوده نرمال: $11.6 - 15.0$) - بالاتر از حد نرمال (دارای علامت H)

* **Hematocrit (هماتوکریت یا Hct):** $47.7\%$ (محدوده نرمال: $35.5 - 44.9\%$) - بالاتر از حد نرمال (دارای علامت H)

### تفسیر کلی:

این سه شاخص (RBC، هموگلوبین و هماتوکریت) در پزشکی نشاندهنده غلظت خون یا همان افزایش حجم گلبولهای قرمز و هموگلوبین در خون (پلیسیتمی) هستند و مقادیر شما اندکی بالاتر از محدوده مرجع آزمایشگاه قرار دارد.

### نکاتی درباره علائم شما (گزگز دست و پا):

گزگز یا بیحسی در دست و پا میتواند دلایل مختلفی داشته باشد (مانند مشکلات عصبی، کمبود برخی ویتامینها، مشکلات ستون فقرات یا گردش خون). اگرچه افزایش غلظت خون میتواند بر ویسکوزیته (گرانروی) خون تأثیر بگذارد، اما تشخیص قطعی علت گزگز و ارتباط آن با آزمایش نیازمند بررسی بالینی است.

### اقدام پیشنهادی:

1. حتماً این آزمایش را **به یک پزشک عمومی یا متخصص داخلی (یا هماتولوژیست)** نشان دهید تا با در نظر گرفتن شرح حال، سابقه پزشکی و معاینه فیزیکی شما، علت دقیق افزایش این فاکتورها را بررسی کند.

2. پزشک ممکن است آزمایشهای تکمیلی (مانند بررسی وضعیت هیدراتاسیون بدن، تستهای دقیقتر مغز استخوان یا بررسی سطح اریتروپویتین) را برای تشخیص افتراقی پلیسیتمی اولیه (مانند پلیسیتمی ورا) از ثانویه درخواست کند.

3. از خوددرمانی یا پشت گوش انداختن پیگیری پزشکی خودداری کنید.