فقط و فقط برو عطاری بهت حب و جوشونده میده عالیه و روغن کرچک که بزنی بهش. من داشتم هزار تا دکتر رفتم پماد رکتون دادن و قرص و....اصلا خوب نشدم یکسال تمام زجر کشیدمممم
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چی عزیزم حب؟؟؟ جوشنده چیا بود میشه بگی برم بگیرم روغن کرچک هم بزنم اونجا؟؟؟ وای خدا کنه جوا ...
برو عطاری بگو داروی شقاق بدین . خودش اینا رو میده . اگه تهرانی بگم بری کدوم عطاری؟ دوتا عطاری میشناسم عالین . حَب قرصه گیاهیه . یه عالم گیاه قاطی بود میگفت بجوشونم صاف کنم یه استکانشو بخورم بقیشو بشینم توش تا ابش خنک شه. روغ کرچک هم زخمشو خوب کرد هم وقتی دسشویی میرفتم دیگه اونجا درد نداشت
❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋 Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care