2777
2789

من داشتم  چند سال پیش عمل کردم خوب شد 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

فقط و فقط برو عطاری بهت حب و جوشونده میده عالیه و روغن کرچک که بزنی بهش. من داشتم هزار تا دکتر رفتم پماد رکتون دادن و قرص و....اصلا خوب نشدم یکسال تمام زجر کشیدمممم

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط و فقط برو عطاری بهت حب و جوشونده میده عالیه و روغن کرچک که بزنی بهش. من داشتم هزار تا دکتر رفتم ...

چی عزیزم حب؟؟؟

جوشنده چیا بود میشه بگی برم بگیرم 

روغن کرچک هم بزنم اونجا؟؟؟

وای خدا کنه جواب بده دیووونه شدم به خدا

الهی شکر عزیزم وای سخته سختتتتت خودم نرس اتاق عمل هستم ولی از عمل میترسم 😢

اتفاقا عملش خیلی راحت تر از اون همه دردی بود که کشیدم

یه ربع طول نکشید

سر پایی و تو مطب دکتر 

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
چی عزیزم حب؟؟؟ جوشنده چیا بود میشه بگی برم بگیرم  روغن کرچک هم بزنم اونجا؟؟؟ وای خدا کنه جوا ...

برو عطاری بگو داروی شقاق بدین . خودش اینا رو میده . اگه تهرانی بگم بری کدوم عطاری؟ دوتا عطاری میشناسم عالین . حَب  قرصه گیاهیه . یه عالم گیاه قاطی بود میگفت بجوشونم صاف کنم یه استکانشو بخورم بقیشو بشینم توش تا ابش خنک شه. روغ کرچک هم زخمشو خوب کرد هم وقتی دسشویی میرفتم دیگه اونجا درد نداشت

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
اتفاقا عملش خیلی راحت تر از اون همه دردی بود که کشیدم یه ربع طول نکشید سر پایی و تو مطب دکتر 

اره عمل خیلی راحتی داره 

فقط زیاد شنیدم که خیلیا با عمل خوب نمیشن ...

دیگه بعد عمل مشکلی ندارین؟؟؟