2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 3354 بازدید | 41 پست
سلام،عزیزم منم همینطور بودم،گاهی از دردمیخواستم بمیرم چند تا دکتر وعطاری رفتم نتیجه نگرفتم،آخرش با خ ...

آره منم شقاق ناجور داشتم رفتم پیش دکتر منوچهری خوب شدم،واقعا دستش شفاست،شایدم بخاطر بسم اللهی هست که همیشه اول نسخه نوشتن میگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام،عزیزم منم همینطور بودم،گاهی از دردمیخواستم بمیرم چند تا دکتر وعطاری رفتم نتیجه نگرفتم،آخرش با خ ...

شما بیرون زدگی هم داشتید؟؟؟اونم خوب شد؟؟؟؟

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
شما بیرون زدگی هم داشتید؟؟؟اونم خوب شد؟؟؟؟

من هم زائده کنار نشیمنگاه داشتم هم یه قلمبه موقع دفع میزد بیرون ،بیرون زدنه خوب شد ولی پوست اضافه نه،ولی دکتر گفت مشکلی ایجاد نمیکنه واقعا هم کاری بهم نداره.

من هم زائده کنار نشیمنگاه داشتم هم یه قلمبه موقع دفع میزد بیرون ،بیرون زدنه خوب شد ولی پوست اضافه نه ...

عزیزم میشه بگی چه پمادی داد؟؟؟پماد آنتی هموریید

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
الان هم خوبین عملتون خیلی سخت بود

آره خوبم اما اگه تغذیه مو رعایت نکنم یا عصبی و ناراحت بشم بازم عود می‌کنه 

عمل هم اصلا سخت نبود

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝