من خیلی تنهام. نه از پدر شانس اوردم نه از مادر، با هیچ کدوم رابطه خوبی ندارم، دلم میخواد برم یه جایی که هیچوقت نه ببینمشون نه صداشون به گوشم بخوره. اینا رو از روی ناسپاسی و اینا نمیزنم، واقعا بدی هایی که در حقم کردن قابل توضیح و توصیف نیست، علیرغم همه مشکلاتی که داشتم و دارم همیشه سعی میکنم روحیم رو حفظ کنم ولی یه وقتایی مثل الان احساس شکست و دل مردگی میکنم. به نظرتون علائم افسردگی دارم یا هر کس دیگه ای توی موقعیت من بود همینطوری میشد؟
من دقیقا همین الان این حال رو دارم با بابام چند روز پیش دعوام شد و همینطور با مامانم همیشه بحث دارم هیچوقت درکم نکردن و اینکه من به عنوان یه جوون یه خواسته هایی دارم ک اونا هیچوقت درکش نکردن حاظرن من یه هفته اشک بریزم ولی اون کاری ک دوس دارم و اونا مخالفت میکننو انجام ندم .هیییی مثل همیم مطمئن باش فقط تو نیستی ک مشکل داری
پدر و مادرم جدا شدن، مامانم لغزش زیاد داره، بابام ازدواج کرده و هر روز خودش و زنش رو اعصابم رژه میرن. اخیرا از دست هر کی عصبی باشه یه بهانه ای پیدا میکنه که منو کتک بزنه
ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه❤️❤️🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰