2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 45 پست
میدونم کفره، شاید امتحان الهی من بیرون اومدن از این موقعیت باشه، ولی یه وقتایی شک میکنم ایا واقعا خد ...

ازدواج کن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟

به هزار و یک دلیل

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ازدواج کن

اره، خیلی زود ازدواج میکنم. ولی اگر از ازدواج هم شانس نیارم دیگه نمیتونم پاشم.

البته احتمالش خیلی کمه زندگی موفقی داشته باشم. شما فکر کن توی خانواده طرف مقابلم چطور با من رفتار میکنن وقتی اشفتگی خانواده ام رو میبینن...

به هزار و یک دلیل

مثلا؟ یه دلیلش رو میشه بدونم؟ 

اینکه ادم تو اوج جوونیش دلش شکسته باشه، ‌

اینکه وقتی نزدیکترین کسات اینطوری کنن باهات چه انتظاری از بقیه هست

اره، خیلی زود ازدواج میکنم. ولی اگر از ازدواج هم شانس نیارم دیگه نمیتونم پاشم. البته احتمالش خیلی ک ...

امیدوارم خدا بهت کمک کنه،از خدا ناامید نباش

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مثلا؟ یه دلیلش رو میشه بدونم؟  اینکه ادم تو اوج جوونیش دلش شکسته باشه، ‌ اینکه وقتی نزدی ...

من از تو دلشکسته ترم،ولی بیخیال،ببخشین عزیزم

اون محل سگت نمیزاره الان واسه خودش میجرخه تو هم تو مرز سکته ای حقت و لیاقتت همچین آدمیه

عزیزم دعوا نکنین بیخیال