2777
2789
عنوان

رابطه خراب نشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 133 پست
تنهاراهش همون باخنده جواب دادنه ولی اگه دوس نداره ازش خیلی دورباشی دورنشواگرم دوس نداره زیادپیشش باش ...

واسه چی دوس داره پیشش باشم 🤔تازه تیکم میندازه وقتی پیششم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی دوس داره پیشش باشم 🤔تازه تیکم میندازه وقتی پیششم

نمیدونم مثلن چه تیکه ای اخه هنوزنیومدی که چیزی ازت ببینه بایدخوب به اخلاقش واقف بشی تارگش دستت بیاد

حمدوسپاس پرورگارم 
نمیدونم مثلن چه تیکه ای اخه هنوزنیومدی که چیزی ازت ببینه بایدخوب به اخلاقش واقف بشی تارگش دستت بیاد

چی ببینه مثلا ازم؟تیکه ورمورد جهیزیه لباسم و هرچیزی 

چی ببینه مثلا ازم؟تیکه ورمورد جهیزیه لباسم و هرچیزی 

درموردجهزیه منم خواهرشوهرم خیلی پشتسرم حرفیده بودباباولش کن بزارهرچی دلش میخادبگه اصلن خودتوناراحت نکن اصلن حتی ی ذره همیشه خودتوخوشحال نشون بده بیشترحالش جامیاد

حمدوسپاس پرورگارم 
مادرشوهر منم همینه کم میرم خودمو راحت کردم کم میشینم تا نتونه زیاد حرف بزنه فرارم میکنم از خدات باشع ...

بدرک پس 😂😂😂از ته دلش میخواد برما ولی نمیدونم فازش چیه 

کلا مدل خودت چجوریه؟ اگه شخصیت گرمی داری گرم باش ولی خط قرمزاتو حفظ کن  اگه شخصیت آروم و کم حر ...

نه در مورد اون چیزا حرف نمیزنم مثلا دیدی سوتی دادم دیگه چطوری بگم اخه توضیح نمیتونم خوب بدم

تنهاراهش همون باخنده جواب دادنه ولی اگه دوس نداره ازش خیلی دورباشی دورنشواگرم دوس نداره زیادپیشش باش ...

ببین چون خودش مقصره و خودشم زودتر قیاقه میگی ه نمبشه من چندبار کوبتده قشنگ جوابشو بدم تا عادت کنه بهم بعدا بهتر بشم؟اخه خبلی پرروعه ی ساله تحمل کردم .جاریم کوبنده جواب مبده اونو کاریش نداره ن دخالت میکنه ن قیافه میگیره براش ..قیافه هاش فقط فقط واسه منه 

ببین چون خودش مقصره و خودشم زودتر قیاقه میگی ه نمبشه من چندبار کوبتده قشنگ جوابشو بدم تا عادت کنه به ...

پس همینکاروکن ازخودت ضعف نشون نده هیچوقت  کنارش مهربونم باش

حمدوسپاس پرورگارم 
همینکارو کردم اونم رفته تو قیافه ..این قبافه گرقتنش واسه چیه؟

برای اینه که توقع داره تو ازش ناراحت نشی و هرجور میخواد رفتار کنه شماهم نشون بده که حرف بد و توهین تاوان داره

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
برای اینه که توقع داره تو ازش ناراحت نشی و هرجور میخواد رفتار کنه شماهم نشون بده که حرف بد و توهین ت ...

چرا چنبن توقعی داره؟مثلا چون همش میخندم و مهربونم؟یا میخاد سوار بشه؟یا چ دلیل دیکه ای داره؟؟؟؟

چرا چنبن توقعی داره؟مثلا چون همش میخندم و مهربونم؟یا میخاد سوار بشه؟یا چ دلیل دیکه ای داره؟؟؟؟

چون دوست داره حرفی رو دلش نمونه و رو همه سلطه داشته باشه حرفشو بزنه و بقیه هم ناراحت نشن انقد خودشو بالا میگیره و مغروره که فکر میکنه حرفش درسته و چون داره حرف درستو میزنه تو حق نداری ناراحت بشی

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃