2777
2789
عنوان

رابطه خراب نشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 133 پست
حتما با خودشم اینجوری رفتار شده یا شخصیتش اینطوریه، احتمالا رابطش با بقیه هم همینطوره. اگر میخوای آ ...

کلا باید بزنم ب بیخیالی چون خودشو ادم گنده ای حساب کرده .الان ک ناراحت میشم باخودش لابد میگه اهان پس من رو بهار تاثیر دارم .غرورمیگیره بیشتر ..ک اشتباهه ولی اگه باخنده و شوخی بکوبم تودهنش حرصش درمیاد میتمرگه سرجاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بگه چرا اون میره تو قیافه ؟واسه غروره یا چی ؟ دویتمون گفت پرروعه نطر شماچیه

گاردگرفته مثلن احترامشونگه داری داره میگه من من مادرشوهرتم هاحواست باشه هرچیم بگم بایداحتراممونگه داری فک کنم این باشه

حمدوسپاس پرورگارم 
خب رابطتون خراب بشه، چه مشکلی پیش میاد واست جز اینکه اعصابت راحت تره، چرا خودتونو عذاب میدین

اعصاب ک راحته 😂ببین چون اون خودش همیشه کرم میریزه کلا ب ضرر خودشه ..چ من کم محلی کنم و نرم ..چ برم و با شوخی جواب بدم ..اخرش اونه ک باخته و خرص خورده ..متاسفانه عروس داری بلدنیس 

تو اونجوری که هستی رفتار کن نه به میل اون حالا اون میخواد ناراحت بشه یا نشه اصلا واست مهم نباشه  ...

ن اصلا دلیل رفتار اون چیه؟تو فرض کن یکیو ناراحت کنه بهش ی حرف بدی بزنی ..بعد اونم دلخور بشه حالا توام بری توقیافه ..تو چرا توقیاقه ای؟تو مقصری چرا بدتر میکنی؟

گاردگرفته مثلن احترامشونگه داری داره میگه من من مادرشوهرتم هاحواست باشه هرچیم بگم بایداحتراممونگه دا ...

اع من چیکار باید بکنم ک بهش بگم منم ادمم حق نارلحت شدن دارم و توحق نداری ناراحتم کنی؟همون کم محلی؟یا شوخی شوخی تیکه بندازم ک بفهمه زیر سواله رفتاراش 

ن اصلا دلیل رفتار اون چیه؟تو فرض کن یکیو ناراحت کنه بهش ی حرف بدی بزنی ..بعد اونم دلخور بشه حالا توا ...

خو دست پیش میگیره دیگه یا هم مریضه همه حرف من اینه که نزار روت تاثیر داشته باش و بازیچه ش نشو 

خو دست پیش میگیره دیگه یا هم مریضه همه حرف من اینه که نزار روت تاثیر داشته باش و بازیچه ش نشو 

افرین اینو من الان فهمیدم چیکارش کنم 👍دمتون گرم ..😍😍😍این فقط چارش اینه ک مثه حودش باشی و البته تیکه انداخت ناراحتیمو بروز ندم فقط جواب بدم ..

اع من چیکار باید بکنم ک بهش بگم منم ادمم حق نارلحت شدن دارم و توحق نداری ناراحتم کنی؟همون کم محلی؟یا ...

چندسالشه نگوکه بیسواده هرکی ی اخلاقی داره الانم جوونا زودناراحت میشن این واسه بزرگتراهم یکم سخته من خودم الان مابینم سعی میکنم ازالان نوجووناروبشناسم تاموقع عروسدارشم باهاش بتونم دوست باشم اگه بشه

حمدوسپاس پرورگارم 
۵۱ اینا ...خوب چیکارش کنم😭

تنهاراهش همون باخنده جواب دادنه ولی اگه دوس نداره ازش خیلی دورباشی دورنشواگرم دوس نداره زیادپیشش باشی زیادنروپیششون بایداول بشناسیش

حمدوسپاس پرورگارم 
2790
2778
2791
2779
2792