2777
2789
عنوان

رابطه خراب نشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 133 پست
پرروعه؟یعنی چی؟🤐🤐🐑🐑🐑🐑

یعنی دوست داره دخالت کنه و حرف خودشو به کرسی بشونه اگه جلوشو نگیری تو همه چیز زندگیت دخالت میکنه 

پس اصلنن در مورد زندگیتون بهش چیزی نگو که چی خریدی چی قراره بخری و.. 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوست داره دخالت کنه و حرف خودشو به کرسی بشونه اگه جلوشو نگیری تو همه چیز زندگیت دخالت میکنه&nbs ...

سرسنگین باشم بهتره؟یا گرم بگیرم ی کم و دخالت کرد زارتی تیکه بندازم منم ؟اخه جاریم گرم و صمیمیه اما درعین حال رو نمیده ...

سرسنگین باشم بهتره؟یا گرم بگیرم ی کم و دخالت کرد زارتی تیکه بندازم منم ؟اخه جاریم گرم و صمیمیه اما د ...

کلا مدل خودت چجوریه؟ اگه شخصیت گرمی داری گرم باش ولی خط قرمزاتو حفظ کن 

اگه شخصیت آروم و کم حرفی داری هم همونجور که راحتی باش

ولی اصلا درمورد زندگیتون و رفت و آمد و خرید و.. نمیخواد حرفی بزنی که بخواد دخالت کنه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کلا مدل خودت چجوریه؟ اگه شخصیت گرمی داری گرم باش ولی خط قرمزاتو حفظ کن  اگه شخصیت آروم و کم حر ...

من گرم هستم و شوخی میکنم  درعین حال جواب طرفم میدم .

خالم همیشه میگه تو باهرکی ک خوبه خوبی اگه کسی چیزی بهت بگه جواب میدی ..میگه کارت درسته

کلا مدل خودت چجوریه؟ اگه شخصیت گرمی داری گرم باش ولی خط قرمزاتو حفظ کن  اگه شخصیت آروم و کم حر ...

خوب همون خودم بودم ک چیزی گفت جواب دادم و اینا اما ایشون بهش برخورد ..البته خودخودم نبودما ..شل و ول جواب دادم محکم جواب بدم حساب میبره 🤔

خوب همون خودم بودم ک چیزی گفت جواب دادم و اینا اما ایشون بهش برخورد ..البته خودخودم نبودما ..شل و ول ...

شل و ول نباش 

اونو گذاشتم مرحله اخر اخه ازشوهرم خیلی حساب میبرن میتدسن درحد بنز😂😂😂

من مادرم خودش مادر شوهره نمونس عروسمون هر تصمیمی بگیره بهش احترام میزاره تو رفت و آمدش هم دخالت نمیکنه فقط موندم من که ببینه چه عروسی گیرمون میاد 

2790
2778
2791
2779
2792