مادرشوهرم هی حرف بی ربط میزنه ..مسخره میکنه تحقیر میکنه ..منم سر سنگین ترشدم مثلا قبلا هرچندروز یکبار میرفتم شب میموندم .الان دوهفته ی بار یک ساعت .اونم ی کم تو قیافه بود ..اصن دوهفته ک نرفتم سراغ منو از شوهرم نگرفتن .کسی نگفت کجا هستی ..میگم نکنه من این روند پیش برم اونام انگار ن انگار ...با اینکه مقصره ..🤔🙃☹یا مثلا یک ساعتی ک خونش بودیم هی کارای خونشو میکرد دوکلمه حرف زد و بعدشم وقت رفتنمون شد ...خوب نمیشه ک هرچی خواست بگه باز من مثه قبل باشم .چیکارکنم چرا توقع الکی داره چرا دلش میخواد همه چی بگه ب همه چی کار داشته باشه اما من ن جواب بدم ن ناراحت بشم ن دور بشم توقع داره باز دورش بچرخم وا
یعنی دوست داره دخالت کنه و حرف خودشو به کرسی بشونه اگه جلوشو نگیری تو همه چیز زندگیت دخالت میکنه
پس اصلنن در مورد زندگیتون بهش چیزی نگو که چی خریدی چی قراره بخری و..
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
سرسنگین باشم بهتره؟یا گرم بگیرم ی کم و دخالت کرد زارتی تیکه بندازم منم ؟اخه جاریم گرم و صمیمیه اما د ...
کلا مدل خودت چجوریه؟ اگه شخصیت گرمی داری گرم باش ولی خط قرمزاتو حفظ کن
اگه شخصیت آروم و کم حرفی داری هم همونجور که راحتی باش
ولی اصلا درمورد زندگیتون و رفت و آمد و خرید و.. نمیخواد حرفی بزنی که بخواد دخالت کنه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خوب همون خودم بودم ک چیزی گفت جواب دادم و اینا اما ایشون بهش برخورد ..البته خودخودم نبودما ..شل و ول ...
شل و ول نباش