2777
2789
عنوان

رابطه خراب نشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 133 پست
شوهرم اگه باشه جواب میده  بیشتر وقتا شوهرم هست اصن لال میشن نباشه حرف میزنن...اینکه میکی باخنده ...

مثلن مادرشوهرم قبلن خیلی بادمجون برای ناهار درست می‌کرد با روغن فراوون

ولی من غذاهام همیشه کم روغنه 

بعد مادرشوهرم چند بار بود به شوهرم میگفت چقدر لاغر شدی و.. منم گفتم راست میگید باید بگم چند کیلو بادمجون بگیره هر روز براش سرخ کنم بدم بخوره.. 

یا همش رو خنده میگفت مرد تا 4 تا زن حلاله بگیره منم گفتم پس اگه راضی هستید بریم واسه بابا(پدرشوهرم) زن بگیریم و... 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه مورد مهمش رو تعریف کن

مثلا بابام ی خونه داره همینجوری هست فعلا خالیه میگه ب بابات بگو خونتونو بفروشه بده ب پسرم خونه بخره😐😐اخه من الان طلب ارث کنم؟زشت نیس داماد خونه از خودش باید داشته باشه .من اگه جواب بدم میگه چرا جواب داد اگه  جواب ندم و فقط ناراحت بشم اونم محل نمیده ..فازش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا کقتی ی حرفی زد و من ناراحت شدم اونم بهش برمیخوره ..خوب توقع نداره ادم ناراحت بشه ...این خونه ما ب اون چ مگه فضوله زشته خوب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اع رو مورد اول بابد کارکنم ...اخه گرم و صمیمی هستم  اون جنبه نداره یهو پررو میشه دخالت میکنه من ...

من والا بهم چیزی میگفتن مثل تو میرفتم تو فاز

ولی اگه بشینی دو دوتا چهار تا کنی بگی منم دوس ندارم شوهرم تو خونه بابام بره تو قیافه و اگه بخنده و جواب نده چقد مرد خوبیه و خوشت میاد؟ خب توام انگار نشنیدی لبخند بزن و رد شو مثلا چی میگه دخالت میکنه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

واقعا چقدر مادرشوهرت پرروئه که همچین حرفی میزنه من باشم درجا خشکش میکنم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اخه توهین ودخالت ادم چجوری بخنده جواب نده؟🤤

توهین منم شنیدم نمیخاستم بگم 

من دستمو شکوندن به رو خودمم نیوردم ولی گذشت و همین سکوتم باعث شد بشینن سرجاشون

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
ب شوخی جواب میدی؟

خیلی معلومی نه با حرص و ناراحتی آره اونجا که گفتم واسه بابا زن بگیریم کلی با پدرشوهر و شوهرم خندیدیم😂😂😂😂

واقعا چقدر مادرشوهرت پرروئه که همچین حرفی میزنه من باشم درجا خشکش میکنم

خوب همینو میگما😂😂حالا چیکارش کنم ک من از این حرف فقط ناراحت شدم تازه چیزیم نگفتم ..الان خودش توقیافس دست پیش گرقته ..وا داری تو کار پدرم دخالت میکنی زر میزنی میخای باز بیام لیست برنم ...اسم این رفتارش چیه؟غرور ؟خودخواای؟چی

ای وای چه داستانی داری😅

سعی کن زیاد دور و برش نپلکی

اکثر مادر شوهرایی که دیدم اینجوری بودن. خودشون هر غلطی میکنن کوچیک ترین چیزا رو لی احترامی میدونن خیلی از دوستامم اینطورین من اصلا آدم حسابشون نمیکنم دیگه

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
ای وای چه داستانی داری😅 سعی کن زیاد دور و برش نپلکی اکثر مادر شوهرایی که دیدم اینجوری بودن. خودشو ...

چرا هرچی میخان میگن هرکار بخوان میکنن اما عروس باید دیوار باشه هیچ عکس العملی نشون نده؟

خوب همینو میگما😂😂حالا چیکارش کنم ک من از این حرف فقط ناراحت شدم تازه چیزیم نگفتم ..الان خودش توقیا ...

پرروئه 

همون بزار تو قیافه باشه تو هم محلش نزار با شوهرت برو و برگرد من بودم ماهی یه بارم نمیرفتم هرچی بیشتر قیافه گرفت تو هم بگیر اگه خودش خوب شد تو هم خوب شو

یه کتاب ببر همراهت هر وقت رفت تو قیافه باز کن مشغول شو یا برو جلو تلویزیون بشین

وقتی خودش خوب شد تو هم خوب شو و تحویلش بگیر... 

2790
2778
2791
2779
2792