2777
2789
عنوان

اقدام

83 بازدید | 7 پست

سلام خانمای عزیز من تنبلی تخمدان دارم ولی پریودهای تقریبا منظم.روز ۱۴و۱۸ پریودیم اقدام داشتم چقدر احتمال بارداریم هست

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

وقتی تاپیک اقدامی ها رو میبینم یاد روزایی میوفتم که منم تو سایت همش دنبال راه حل بودم زندگی چندان جالبی از نظر روحی و تفاهمی با شوهرم نداشتم ولی انقدر حس تنهایی میکردم که دلم یه دختر میخواست که مونسم بشه.. یه پسر داشتم یه دخترم خدا داد و الان فکر طلاقم و پام گیر این دو تا طفل معصوم.. کاش قبل اقدام خیلیامون خوب فکر همه چیزو بکنیم بعد..

منظورم به اسی نیست.. به همه اوناییه که بعدا میان و این تاپیکو میخونن و تو دو دلی تصمیم به اقدام میگیرن و گند میزنن عین من به زندگی یه طفل معصوم..😔

وقتی تاپیک اقدامی ها رو میبینم یاد روزایی میوفتم که منم تو سایت همش دنبال راه حل بودم زندگی چندان جا ...

منم مثل تو فک میکنم ک شاید با اومدن بچه همه زندگیم روبراه بشه و مطمعنم ک میشه.چون سر نداشتن بچه زندگیم نابوده ده ساله منتظرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم 5 ساله منتظرم ولی شرایتم جوری نیس که همه ی راه ها رو برم.شما چرا آی یو آی و آی وی اف نمیکن ...

منم فعلا دستم خالیه شرایطش رو ندارم خیلی خرج داره

عزیزم منم 5 ساله منتظرم ولی شرایتم جوری نیس که همه ی راه ها رو برم.شما چرا آی یو آی و آی وی اف نمیکن ...

ی بار ایو ای کردم ولی جواب نگرفتم