2777
2789
عنوان

دعوا سر مهریه

116 بازدید | 17 پست

امشب خواستگارم دیدم ۱۰ روز دیگه میان . اول سر ۱۱۴ تا توافق کردیم راضی هم بود ولی بعد با خانواده صحبت کردم گفتم ۱۴ تام اوکیه نمیخوام اذیت شه سر این توافق خودم ب مهریه اعتقاد ندارم بهشم گفتم ۱۴ تا کلی تشکر کرد ک درک میکنیم و اینا ... امشب یهو گفت تو خواستگاری پدرم عنوانش کنه ؟ گفتم نه موقعی ک جواب دادیم میگیم مهرم ۱۴ تا ... گفت چرا هی میگی ۱۴ .۱۴

۱۴ خودشم کلی پول میشه فکر نکن کمه

خیلی ناراحت شدم ک اولش ب ۱۱۴ راضی بود بعد برا ۱۴ تام زبون درآورد. گفتم اصلا میدونی بخاطر تو بدون اینکه بگی کلی خانواده رو راضی کردم ک ۱۴ تا بگن حالا اینجوری میگی با لحن ناراحت گفتم گفتم اصلا همون ۱۱۴ تا ... یهو شروع کرد گفت آره تو عصبی و لجبازی رفتارت زشته و این چیزا کلی حرف زد . منم خواستم جو ساکت شه دوبار دستمو کشیدم رو دستش دستمو پس زد منو رسوند رفت پیامم نداد . من مقصرم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اسی من متاهل هستم فقط میدونم دختر تا قبل عقد خیلی باید دقت کنه خیلی باید محکم کاری کنه چشم هاتو باز کن میدونم که آخر قبول میکنی ولی یکروز به حرفم میرسی اصلا عصبانیتش جالب نبوده تو هم اشتباه کردی از روی دلسوزی مهریه رو کم کردی .

اسی من متاهل هستم فقط میدونم دختر تا قبل عقد خیلی باید دقت کنه خیلی باید محکم کاری کنه چشم هاتو باز ...

پیام ندم بهش دیگ ؟ میگفت چرا عصبی شدی یهو . حق نداشتم؟ بخدا بی احترامی هم نکردم