2777
2789
رژیم های موقت هست درواقع بدن رو با هزارکالری دارید میبرید جلو ...رژیم شیر خرمایی کهذسما میگید و من ق ...

نه عزیزم اینجوری نیس صبحانه یه لیوان شیر و یه خرما .میان وعده میوه یا مغزیجات .ن دو لیوان شیر و دو خرما دوباره میان وعده میوه و شام هم مرغ و سالاد یا گوشت و ماهی

نه عزیزم اینجوری نیس صبحانه یه لیوان شیر و یه خرما .میان وعده میوه یا مغزیجات .ن دو لیوان شیر و دو خ ...

چندکالری کلا ؟این یه رژیم متنوع هست بهش نمیگن شیر و خرما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

من ۱۶۴ قد و ۶۸ وزنمه

شکم پهلو دارم و باسنمم خوبه و کلا همه بدنم تو پره

وزن نرمالم فکر میکنم ۶۰ باشه 

با خوردن گرمیجات حس بهتری دارم و وقتی شیر یا ترشی اینا میخورم معدم کمی اذیت میکنه 

این ۸ کیلو رو تو چه مدت کم کنم ک پوستم شل نشه و ترک نخوره؟ 

و چه رژیمی بگیرم؟ اگر برنامه ای برام دارین ممنون میشم ❤️

سلام عزیزم من ۱۶۴ قد و ۶۸ وزنمه شکم پهلو دارم و باسنمم خوبه و کلا همه بدنم تو پره وزن نرمالم فکر ...

ما دوتا وزن داریم ایده و مانکنی۵۸ تا ۶۰ ایده آله 

ما تو رژیم کارتکی نداریم اول باید تغذیه رو درست کنیم و بعد به وزن دلخواه که رسیدیم حالا شروع کنیم تثبیت وزن 

رژیم باید سالم خوری باشه تا بتونه موفق باشید رژیم نویسی اگه میخواید با توجه به بدنتون و دانش من خصوصی پیام بدید

عزیزم دوست بزرگوارم توروخدا گول تبلیغات و نخورید ژل چیه چرا خودتون رو گول میزنید  خوب شماهنوز ...

سلام عزیزم.من 27سالمه.72وزنم.164قدم.

تنبلی تخمدان شدید دارم

پایین تنم درشت تره.

باسنم و پاهام درشته

مخصوصا ساق پام برابری میکنه با رونام!ولی ماهیچه ایه.

پوستم گندمی روشن هستش.سردی جات و شیرینی جات خیلی دوس دارم ولی باید به خاطر تنبلی تخمدانم ملاحظه کنم.

باید توی یک ماه کم کنم حداقل هفت هشت کیلو...چیکار کنم؟

خدا خیرت بده عزیزم.

ورزش کاردیو یا ایروبیک زیاد انجام بدم خوبه؟

لایک نکنید خیلی ممنونم