2777
2789
اصلا قبول ندارم مکمل رو مخصوصا برای خانوم  فقط و فقط پیشنهاد من به شما چون خودتون میخواید و حت ...

یادت باشه راز رسیدن به تناسب اندامی که میخوای فکرو مغزته ...این بدن مال شماست هرجوربخوای میتونی شکل بدی

سلام ممنون وقت میذارید

من قدم۱۶۴ وزن۷۷

همه جام تقریبا تپله ولی ران وشکم زیاد

دوس دارم طبعم رابدونم چجوره

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶۹ وزن الان گرفتم ۸۸.۶۰۰ رژیمم باعث شده لاغر شم یکم خصوصا شکم و پهلو ولی بازوهام انگار بزرگم شدن

از من به شما نصیحت بازو علاوه بر رژیم ورزش میخواد

من یه بار به وزن نرمالم رسیدم همه جام کوچیک بود به جز بازوم که از نرمال بزرگتر بود

برای منکه ژنتیکیه ولی با ورزش میشه کوچیک کرد اونم خیلی زمانبره تقریبا جزو جاهایی که دیر کوچیک میشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اصلا قبول ندارم مکمل رو مخصوصا برای خانوم  فقط و فقط پیشنهاد من به شما چون خودتون میخواید و حت ...

مغزیجات زیاد مصرف میکنم

اما شیر خشک ن، شیر محلی روزی دو لیوان مصرف میکنم

موزم روزی ی دونه میخورم

سیب زمینی هم تا وقتی باشگا میرفتم ابپز میخوردم، ولی الان سرخ میکنم با پنیر پیتزا 

مغزیجات زیاد مصرف میکنم اما شیر خشک ن، شیر محلی روزی دو لیوان مصرف میکنم موزم روزی ی دونه میخورم ...

راه زیاد میرید اب زیاد میخورید؟

فقط این غذاهایی که دارید میخورید سلامتی ارگانهای بدنتونو ذارید تهدید میکنید

یادت باشه راز رسیدن به تناسب اندامی که میخوای فکرو مغزته ...این بدن مال شماست هرجوربخوای میتونی شکل ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

اینکه سریع وزن کم میکنم و ب سختی بالا میرم، ب طبعم بستگی نداره

نباید اونو اصلاح کنم؟ 

راه زیاد میرید اب زیاد میخورید؟ فقط این غذاهایی که دارید میخورید سلامتی ارگانهای بدنتونو ذارید تهدی ...

سرکار باشم 8 ساعت در حال رفت و امدم همش

اما خونه با‌شم ن کلا دراز کش😑

اب خیلی کم میخورم

سرکار باشم 8 ساعت در حال رفت و امدم همش اما خونه با‌شم ن کلا دراز کش😑 اب خیلی کم میخورم

ببین ایما تخصصیه الان من به شما میگم سیب زمینی سرخ سده خوردم پنیرپیتزا و ....بعد شما میای میبینی من کلا پنج تا دونه خوردم ...چقدر خوردنش مهمه اولا ...مثلا شما میگی نهارمیخورم شام میخورم بعد من میام میبینم نهارو شام شما اندازه صبحانه من نیست متوجه شدید منظورمو

باید تخصصی تر روادما کار بشه