2789
عنوان

نورت را ✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 30 پست
یک هفته قلبم در حالت گشودگی نگه داشتم بعد از اون متاسفانه باز جذب حال و هوای شخصیت شدم اما شگفتی پشت ...

چقدر عالی .... 

مراحل رسیدن به گشایش قلبی رو بهم میگین لطفا؟

من مراقبه رو سکوت و خالی شدن ذهن میدونم و جیز بیشتری بلد نیستم 

چقدر عالی ....  مراحل رسیدن به گشایش قلبی رو بهم میگین لطفا؟ من مراقبه رو سکوت و خالی شدن ذهن ...

تا فردا برات مینویسم همینجا تگت میکنم 💜باشه؟

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنونتم و منتظر میمونم ❤

سلام😍.مراقبه چیست و چگونه بدانیم در حال درست انجام دادنِ آنیم ؟ما در حین ِ پرسشِ من واقعا  چه کسی هستم ؟ سعی در کشف خود داریم اما در  این خود فعلی ،یک جسم مشاهده میشود که این جسم از  احساسات ،افکار ، و باور ها  پُر شده است که همه با کلمات و چیزهای در تغییر  ساخته شده   ،در میابیم که هیچکدام باز هم خود اصلی نیست بلکه به این انسان ،اضافه شده ،و این خود یک  اگاهی و توجهی دارد که به وسیله ی این نیرو  توانسته تمامی اسم و افکار و احساسات رو متوجه شود و جالبتر اینکه  شخصیتِ انسانی  هیچ خبری از  چکونگی وجودِ این نیرو ی اگاهی و توجه ندارد  ،پس به آن بی توجه است و خود را با متعیرات و چیزهایی که بعدا به این حضور هست ِ خنثی  اضافه شده را قبول دارد ،قران هم داستان مهمی را در زمینه ی کشف این خود داده که حضرت ابراهیم در پی یافتنِ این خودِ اصلی بود  ،شروع به پرستش  تجلیاتی مثل ماه و خورشید و ستاره و ..کرد ولی اندکی بعد متوجهِ افول پدیری همه ی اینها شد  اما ِ هستِ خود  چه چیز بوده که لحظه ای از وجود  قطع نمیشود؟ پس روشِ قران  این است که  تمامی متعیرات و افول پذیر ها را لا کن  ،پس از لا کردنِ چیزهای بیرونی  نوبت به خودِ توست !بگو چه چیزی بودنم را تعریف میکند؟اسمم؟اینکه ربطی به وجود حقیقی ندارد ،شغلم ؟فکرم؟خانواده و رویاهایم؟ باز هم اینها تماما مربوط به این رویای شخصیت داستان هست  و هیچ اطلاعاتی در موردِ وجودِ اولیه نمیدهد !پس با لا کردنِ شخصیت و افکار و احساسات ِ  شخص  ،وارد ِیک حالت خنثی ِ وجودی میشویم که بسادگی و بدون قضاوت ،در حال مشاهده ی شخص میاشد ..چرا بدونِ قضاوت ؟چونبرای قضاوت  و فکر کردن و س کردن ،باید یکنفر وجودداشته باشد و این دوگانگی به وجود میاورد بینِ هوشیاری که هست و شخصیتِ کاذبِ داستان ،  اکنون متوجه شدیم که اکر خود را این شخصیتِ درون داستان بدانیم دیگر هیچ دسترسی به هشیاری ،که بخش ِاصلی این انسان هست ،نداریم ...همواره به یاد داشته باشیم که هر چیز که در حال دیده شدن هست ،هشیاری و وجود اصلی نیست،پس هر گونه تلاش و تنش  برای یافتن خودِ اصلی ،باز هم کارِ نفس است و هیچ فرقی ندارد ،همه ی این تلاش ها و افکار و حس ها  دارد ،زیرِ نورِ هشیاری شناخته میشود ... یکی از خطرات برای مبتدیان  مراقبه گری اینست که ممکن است تمام این مطالب را تبدیل به دانستگی و باور کنند و باز هم ان ها را به مرکز متغیر ِفکری بکشانند!! اینها باید درک شود  به وسیله ی تمریناتِ لحظه به لحظه ،محال است برای ساعتی تمرین کنی و بعد برگردی به شخصیتی که در داستان است ،اینگونه قلب باز نمیشود و مثل اهنی گداخته شده تمام تلاش هایت سرد میشود ، یادت باشد هر گونه تلاش و تنش و اضطراب  از نفس است و نباید همراه شد با آن ،خود را آن ندان ،بلکه مشاهده اش کن ،فرقِ ِبین ِ واقعیات یعنی انچه که واقع شده و قابل دیدن است و افول پذیر ،با حقیقت  که یک کیفیت است همین است ،برای حقیقی شدن باید واقعیت یا تجلی نباشیم  پس فورا حقیقت می اید ،چراکه چیزی به اسمِ پوچی وجود نداردو تنها هستِ مطلق  و اگاه است که در همه چیز و بدون همه چیز  هست.نفس میگوید تو میمیری !و تنش و ترس ایجاد میکند ،اگاه باش که همواره در مشاهده باشی متغیرات را .انچه که هست باش نه انچه که بعدا به این هست اضافه شده و مشاهده شده است .

سلام😍.مراقبه چیست و چگونه بدانیم در حال درست انجام دادنِ آنیم ؟ما در حین ِ پرسشِ من واقعا  چه ...

سلام جانم 

ممنونم ❤❤❤❤خیلی خیلی ممنونم اسکرین گرفتم تا همیشه داشته باشمش ❤

سلام جانم  ممنونم ❤❤❤❤خیلی خیلی ممنونم اسکرین گرفتم تا همیشه داشته باشمش ❤

😍قربونت

سلام😍.مراقبه چیست و چگونه بدانیم در حال درست انجام دادنِ آنیم ؟ما در حین ِ پرسشِ من واقعا  چه ...

سلام @قاصدعشق    

ببخشید واقعا ببخشید که صدات کردم واسه پرسیدن سوالم😊😘 

چندروزه دارم میخونم و فکر میکنم.

"هر گونه تلاش و تنش و اضطراب  از نفس است و نباید همراه شد با آن " ---> من اینو نمیتونم هضم کنم دقیقا یعنی چی؟ مثلا کسی حق من رو پایمال کرده بفرض کارفرمای من پولم رو نداده, من باید تلاش کنم برای گرفتن حقم و این همراه با تلاش و تنش و اضطراب هست. پس چطور میشه این سه رو حذف کرد در زندگی؟ در اونصورت امکان امرار معاش و ادامه حیات مادی از بین میره و بهرحال ما تا وقتی در جسن زندگی میکنیم نیازمند مراقبت از جسم هستیم. یک مثال دیگه اینکه دانشجو هستم و امتحان دارم, باید شب و روز بخونم و این خواه ناخواه با تلاش و تنش و اضطراب همراهه... اگه نخوام باهاش همراه بشم اگه تلاش نکنم و خنثی عمل کنم به جایی نمیرسم...

ممنون میشم روشنم کنید🌺 هرموقع فرصت داشتید🌺🌺

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام عزیزم خواهش میکنم تلاش کن. به تنش و اضطراب ادامه بده بایدی وجود نداره

ممنون از جوابت🌺🍃

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام عزیزم خواهش میکنم تلاش کن. به تنش و اضطراب ادامه بده بایدی وجود نداره

ممنون از جوابت🌺🍃

خواهش میکنم عزیزدلم

عزیزم نمیدونم چرا دوبار کامنت تشکرم ارسال شده. 

عزیزم نمیدونم چرا دوبار کامنت تشکرم ارسال شده. 

آره صفحه هنگ کنه دوبار می فرسته

میدونی 

برای سوالت جوابهای درستی وجود دارن

ولی اینها از ذهن درمیان

و تا وقتی در آگاهی ذهنی، سوال ها تمام نشدنی هستن

البته راهش خفه کردن ذهن نیست

مشاهده هست

آره صفحه هنگ کنه دوبار می فرسته میدونی  برای سوالت جوابهای درستی وجود دارن ولی اینها از ذ ...

راستش من نگرانم که چهارچوب هارو زیرپا بذارم چون خداوند برای زندگی ما در دنیا قوانین زیادی وضع کرده... 

اینو نمیتونم درک کنم و هنوز متوجه نشدم پشت کلامت چه مفهومی نهفته هست وقتی میگی هیچ بایدی وجود نداره