2777
2789
عنوان

نورت را ✨✨✨

361 بازدید | 30 پست

‍ "نورت را بر گیر"

ما باید خدا را کمک کنیم! بله درست شنیدی، ما باید خدا را کمک کنیم و یاری رسانیم. چه این اوست که ندا می دهد؛ "آیا کسی هست که خدا را قرض نیکو دهد؟!" چه این اوست که می گوید؛ "اگر خدا را یاری کنید او نیز شما یاری خواهد نمود"! ما باید او را کمک کنیم تا "نور"ش را از تاریکیهای اعماق درونمان، آزاد کنیم. نوری که ماده و جاذبه هایش آن را به بند کشیده اند. هر کدام از ما "نور"ی دارد که در انتظار بیداری ما و رهایی خویش است. ظهور این نور است که حقیقت حیات است، اصل نجات است، و حکمت زندگی است. چه خیال کرده ای راجع به آیه ی قرض الحسنه به خدا؟! این "قرض حسنه"، آن بخش از لحظات عمر تو، و روزهای زندگی توست که برای آزادسازی نور، تقدیم خدا می شود! آیا حاضری آن را، یا لااقل بخشی از آن را در اختیار حق بگذاری؟! قرضش دهی؟! یا آنقدر بخیل هستی، که حتی حاضر نیستی ساعتی از آن را برای صاحب اصلی اش خرج کنی؟! ای دوست، این زندگی دنیا، فرصتی است برای آزادسازی نور وجود! مهلتی که به تو داده اند برای ظهور حق است. و ظهور حق، نام دیگرش آزادسازی "نور" است. تو نه برای بازی های دنیوی آمده ای و نه برای سرگرم شدن به داشتن ها و انباشتن ها! داستانی اسراری است موجودیت این جهان! از سر تفریح، از سر تصادف خلق نشده است. حکایت آزادسازی است. عالَم ماده، بخشی از "نور" را به بند کشیده است. و آنکه به بند کشیده شده است تویی! دیر زمانی است که این اتفاق افتاده است. و "اهل ایمان"ی که قرآن بدانها اشاره دارد، کسانی اند که دست اندر کار آزادسازی نور وجود اند. برای همین است که در این دنیا، ضربت می خورند، مسموم می شوند، به شهادت می رسند! زیرا شیاطینِ این دنیا حاضر نیستند حتی ذره ای از این نور را آزاد کنند! اهل ایمان، کارشان آزادسازی نور است و جز این هیچ کاری با این دنیای تاریک و ظلمانی ندارند. آنها به اعماق این مرداب می آیند تا مرواریدهای حقیقت را بر گرفته به ملکوت اعلی برند. اهل ایمان، شکارچیان نور اند. زیرا از مغز این آیه بخوبی آگاهند و می دانند به چه اشاره دارد" اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم" "اگر خدا را یاری کنید او نیز شما را یاری خواهد نمود!". آنها با خود، "نور" به جهان دیگر می برند! دستاوردشان نورانی است! آنها دست پر به ملکوت شان بر می گردند. و برای همین است که صاحب نور خویش می گردند. اما دیگرانی که در دنیا موفق به جذب این "نور" نشده اند، در آن نشأة دیگر، یعنی در آن کیفیت دیگر از حیات، در تاریکی بسر خواهند برد و حتی التماس شان به اهل ایمان، برای دریافت اندکی از این نور حیات بخش، بی نتیجه است! بنگر که بی نوران در محشر چه می گویند؛"اُنظُرُونا نَقتَبِس مِن نُورِکُم"(اجازه دهید اندکی از نورتان برگیریم!)، و جوابشان این می شود؛" اِرجِعُوا وَرائَکُم فَالتَمِسُوا نُوراً"( به دنیایی که پشت سر گذاشتید برگردید و نور را از آنجا التماس کنید!). بگیر نکته را! آن "نور" را باید از همینجا بدست آوری. اصلاً برای همین به زمین آمده ای. و سلوک برای آزادسازی نور درون، و بهره مندی از آن است. با "تسليم" آن را آزاد کن. حیات عزتمند تو در گرو این آزادسازی است. در گرو این بیداری و ظهور بخشی به حق است. یاری رساندن به خدا اینگونه محقق می شود. یاری رساندنی که در حقیقت یاری رساندن به خود است. بدان که ارواح طیّبه، ماموریت شان "نورانی" است. پس بیدار شو، و عهد خویش را به یاد آور!

مسعود ریاعی

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من عااااشق مسعود ریاعیم خیلی مرد عجیبیه میشناسیش؟

از نوشته هاش معلومه به روشن بینی و عجایب باطنی دست پیدا کرده  اونم از راه مراقبه 😍

از نوشته هاش معلومه به روشن بینی و عجایب باطنی دست پیدا کرده  اونم از راه مراقبه 😍

وای ارههههههه ترجمه قرانش منو عاشق قران کرد 

الان تنها همدمم قرانه بغلش میکنم میبوسمش خدا خیرش بده ...

وای ارههههههه ترجمه قرانش منو عاشق قران کرد  الان تنها همدمم قرانه بغلش میکنم میبوسمش خدا خیرش ...

دقیقا !!تنها ادمایی میتونن قرانو تفسیر کنن که به قلب زنده  شده باشن .مراقبه هم میکنی؟

ادمایی که هنوز در ذهنن یعنی دوگانه ان چطور میتونن وحدت رو درک کرده و به خدا وصل باشن و مهمتر اینکه از قران چیزی بفهمن !!

دقیقا !!تنها ادمایی میتونن قرانو تفسیر کنن که به قلب زنده  شده باشن .مراقبه هم میکنی؟

اخر شبا ... ولی کلا خیلی اشفته ام ... دلم میخواد ازدواج کنم احساس میکنم ادامه مسیر سلوک به تنهایی و البته تو خونه ی پر از بحث و طلاق عاطفی پدر مادر سخته ... دوست دارم یه همراه که اهدافمون یکیه کنارم باشه ... شونه هام خم میشه زیر بار زندگی ... 

شما برام پیشنهادی نداری ؟

اخر شبا ... ولی کلا خیلی اشفته ام ... دلم میخواد ازدواج کنم احساس میکنم ادامه مسیر سلوک به تنهایی و ...

تنها راهی که داریم اینه که باید بینش رو مطرح کرده و بهش پایبند بشیم ،دنیایی که هر کسی باهاش روبرو هست ،حاصل درونشه ،تا درونو درست نکنیم نمیشه انتظار بهترینا رو داشته باشیم ،بینشت از مراقبه چیه؟

تنها راهی که داریم اینه که باید بینش رو مطرح کرده و بهش پایبند بشیم ،دنیایی که هر کسی باهاش روبرو هس ...

سکوت و اعراض ... یادگرفتم با اعراض یعنی رو برگرداندن و عدم قضاوت در لحظه خیلی چیز هارو از سرم بگذرونم ... یاد گرفتم با پدر و مادرم چطور رفتار کنم و از دو ادم بیمار کسایی رو ساختم که با شخص من عالی هستن اما با خودشون و جهان پیرامونشون بد!دلم بحال جهلشون میسوزه و از یک جایی به بعد اگاهی هارو نمیپذیرن یعنی هنوز ذهنی اند و سعی دارن منطقی باشن که نمیشه و باید رها کنن... خیلی خواب های اگاهی ساز دیدم که خطر رو از سرم گذرونده ... خیلی خیلی... خدا خیرش بده اقای ریاعیو حتی با گیاهان و حیوونا در صلحم باورت میشه وقتی از یه حشره بخوام راهشو کج کنه یا از اتاق بیرون بره میره؟؟؟یا دعا کنم بارون بیاد حتی شده یه نم نم کوچیک اتفاق میفته؟البته نه همیشه ..... اما میگم خدایا تو که گفتی انسانهارو با زوج افریدی ... فاطمه ی زهرا ام با علی سلوکش کامل شد....پس من چرا تنهام

سکوت و اعراض ... یادگرفتم با اعراض یعنی رو برگرداندن و عدم قضاوت در لحظه خیلی چیز هارو از سرم بگذرون ...

خیلی خوبه جای پیشرفتای بزرگی داری !!تابحال فضای قلبت گشوده شده ؟یعنی اگاهی به اگاهیت  آگاه شده؟ شاید باید خودسازی رو ادامه بدی تا با ارتعاش جدیدی که پیدا کردی ،پیداش کنی ..

خیلی خوبه جای پیشرفتای بزرگی داری !!تابحال فضای قلبت گشوده شده ؟یعنی اگاهی به اگاهیت  آگاه شده؟ ...

شاید یکی دوبار در حد چند ثانیه کوتاه به اون حال عجیب رسیدم ... خیلی حس قشنگیه!اما کوتاه ... شاید هنوز اونقدر که باید بزرگ نشدم ...

شما چی عزیزم ؟ شما چه تغییری پیش اومد برات؟ خیلی خوشحالم یکی شبیه خودم تو نی نی سایت هست ! 

شاید یکی دوبار در حد چند ثانیه کوتاه به اون حال عجیب رسیدم ... خیلی حس قشنگیه!اما کوتاه ... شاید هنو ...

یک هفته قلبم در حالت گشودگی نگه داشتم بعد از اون متاسفانه باز جذب حال و هوای شخصیت شدم اما شگفتی پشت شکفتی دارم میبینم !!حتی مردی که تو رویاهام بود جلو راهم سبز شد ..از لحاظ دنیاییش جذب بالا و از لحاظ باطنی شناخت حس و حال اتصال