2777
2789
عنوان

دلم گرفتهه😭

176 بازدید | 20 پست

از شوهرم خسته و زده هستم ماکه عاشق هم شدیم وسختی کشیدیم تابهم برسیم الان حتی بدم میاد صداشو بشنوم اونقدر عشقم بهش کم شده

عصبیه و خیانت جنسیم ازش دیدم ک الان ۲ سال میگذره ولی هرمدت میاد تو ذهنم و خیلی رفتارای بد دیگه ای داره تاعصبی میشه فحش میده حالا دیشب من هواسم نبود قران وگذاشته بودم پشت پنجره یهوبارون زد آب رد شده بود ب قران کمی خیس شده بود شروع کرد داد زدن وتوهین کردن منم ناراحت شدم خواست بخوابه بچم گریه میکرد گف بخوابونش منم خسته بودم گفتم اوس باشه غرنزن مهلت بده اونم فحش داد بیشعور کثافت و ازاین حرفا منم هرچی گف جوابشو دادم و دستشو بلند کرد خواس بزنه منم زدم تودستش اونم زد حالا ازدیشب حالم گرفتس و روحیم داغونه وقتایی ک اینطوری میشیم یا دعوای سنگینی میکنیم خیلی کسل میشم وگیح و خواب آلود حتی امشب حال بچمو نداشتم مادرم ک ی محله با مافاصله دارن اومد برد پیشش الانم ظهر از سرکار اومد خودشو گرفته وسرسنگین رفتارمیکنه  وقهره منم هیچی نگفتم و مثل خودش بودم ولی شدید حالم بده بهم بگید چکارکنم خودمو نبازم وحداقل بتونم به بچم برسم؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی بچه ها.. باید بخاطر دعوای پدرومادر کم مهری ببینن و اذیت شن..... عزیزم منظورم بتو نبود خودمم وقت ای با شوهرم دعوام میشه از لج همدیگه بچه رو محل نمیدیم.. بخدا من خیلی عذاب میکشم هرکار میکنم که اونو اذیت نکنم نمیشه انگار

عین دل من

البته من دعوا و کتک کاری ندارم

اما یه شوهر دارم همش سرش تو گوشیه یا سر کار

بی توجهیشم با چن تا جانم و قربون صدقه الکی میخاد رفع و رجوع کنه

از هر چی ازدواجه متنفر شدم

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓

شما سعی‌کن کوتاه بیای عزیزم.

مرد جماعت با بلندی صدا و زور بازوشون قدرت رو نشون میدن.

گذشتش‌رو الان نیار تو زندگیت.

بذار ی گوشه خاکش کن اصن.فرصت بده بیشتر عشق بورز.

امیدوارم همه چی خوب‌بشه.همونجور ک خودت دوست داری

میدونم سخته عزیزم آرایش کن لباس خوشگل بپوش ی شام خوشمزه بپز یا صبحانه ی حسابی درست کن ولی بهاش ...

نمیتونم حال ندارم خیلی کسلم نمیدونم چرا 

طفلی بچه ها.. باید بخاطر دعوای پدرومادر کم مهری ببینن و اذیت شن..... عزیزم منظورم بتو نبود خودمم وقت ...

اره منم دلم خونه برا بچم حتی حالم بد بود اونم بهونه میگرف وگریه میکرد سرش داد زدم الان ک یادم میاد گریم میگیره ک چ مرگمه خدالعنت کنه مردارو

نمیتونم حال ندارم خیلی کسلم نمیدونم چرا 

گفتم ک

میدونم سخته

خیلیییی سخته

ولی بشینی هیچچچ اتفاقی نمیوفته

فرشته ی نجاتی هم درکار نیس

باید قوی بودن رو تمرین کنی

ب مرور عادت کنی بهش

و ب بچه ات هم یاد بدیش

2790
2778