2777
2789

قانون جذب یک حقیقته چه بپذیریم چه نپذیریم . اما عزیزم یه اشتباهی که همه در مورد قانون جذب میکنن اینه که فکر میکنن به هر چیزی و مسعله ای که فکر کنن اون چیز براشون پیش میاد این یه باور اشتباهه از جذبه. ببین قانون جذب با فکر ما نه بلکه با احساس ما کار داره احساساتی که ازون افکار داریم . 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
نه درمورد آدم ممکن نیست اتفاقا اوندفه ی مطلب خوندم نوشته کسی نمیتونه برای شما چیزی جذب کنه و با فک ...

چرا ادما میتونن برای هم چیزای مثبت جذب کنن ولی منفی نه

و اینکه انرژی فکر خود شخص ۱۷ برابر بیشتراز فکر دیگرانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خود قانون جذب یه دروغ و کلاهبرداری بزرگ یه عده برای پول درآوردن هست که هیچ مرجع و آکادمی علمی تاییدش نکرده دیگ چبرسه به اینکه با قانون جذب یه موجودی رو بکشی. یعنی دنیا اینقدر بی حساب کتابه!! اگ اینطور بود  که الان همه مرده بودن چون بالاخره هرکس یه دشمنی داره دیگ که خیر طرف مقابلو نمیخاد. 😁لطفا اینقدر ساده و زودباور نباشید

چرا ادما میتونن برای هم چیزای مثبت جذب کنن ولی منفی نه و اینکه انرژی فکر خود شخص ۱۷ برابر بیشتراز ف ...

نه اتفاقا من این مطلب رو ب زبان اصلی توی سایت راز خوندم

اگه یکی برا تو فکر مثبت کنه اما خودت مثبت نباشی بی‌فایدس

برا منفی هم همینه

فکر بقیه فقط تقویت کنندس اگه همجهت فکر خودت باشع در غیر اینصورت بی اثره

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من ۱۸ ساله😝😝

عزیزم ما نمیتونیم رو زندگی دیگران تاثیر بزاریم و فقط رو خودمون تاثیر میزاریم 

و برامون اتفاق میوفته

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
الان به مرگ شوهرم من یکساله فکر میکنم ولی اتفاقی نمیوفته

عزیزم ما نمیتونیم رو زندگی دیگران تاثیر بزاریم و فقط رو خودمون تاثیر میزاریم 

و برامون اتفاق میوفته

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
عزیزم ما نمیتونیم رو زندگی دیگران تاثیر بزاریم و فقط رو خودمون تاثیر میزاریم  و برامون اتفاق م ...

دقیقا از همین میترسم ک خودم بمیرم 

فکرای خوبم برای دیگران اتفاق می افته و فکرای بدم برای خودم 

عزیزم ما نمیتونیم رو زندگی دیگران تاثیر بزاریم و فقط رو خودمون تاثیر میزاریم  و برامون اتفاق م ...

الان من همش حس بگیرم که راحت طلاق گرفتم برام اتفاق میوفته

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
چرا ادما میتونن برای هم چیزای مثبت جذب کنن ولی منفی نه و اینکه انرژی فکر خود شخص ۱۷ برابر بیشتراز ف ...

با قانون جذب منفی هم جذب میشه عزیزم

الان من همش حس بگیرم که راحت طلاق گرفتم برام اتفاق میوفته

اره عزیزم اگر حس بگیری بهش فکر کنی برات اتعاق میوفته ولی 

وقتی تو طلاق میگیری دوباره ازدواج میکنی همون مرد ولی شاید با یه قیافه دیگه جذب کنی ولی همون خصوصیت اخلاقی داشته باشه رو جذب میکنی

باید روی خودت کار کنی

من خودم به شخصه یک سال طول کشید تا این یک جمله ساده رو فهمیدم 

اگه تو رو خودت کار کنی در ۹۹٪مواقع همسرت باتو خوب میشه و اونی میخوای میشه اگه تو رو خودت کار کردی خواسته ات هرچی بود ولی همسرت در مدارت نبود ۱٪به جدایی میکشه و اون هم خیلی راحت صورت میگیره و ازدواج بعدیت با خواسته هات و فرکانس های که دادی هم سو هست

دقیقا از همین میترسم ک خودم بمیرم   فکرای خوبم برای دیگران اتفاق می افته و فکرای بد ...

خوب تو این باور رو برای خودت ساختی چرا فکر نمیکنی که من همیشه اتفاق های خوب برام رخ میده

عزیزم خود قانون جذب یه دروغ و کلاهبرداری بزرگ یه عده برای پول درآوردن هست که هیچ مرجع و آکادمی علمی ...

قانون جذب قانون زندگی و پیشرفته و هرکسی به هر صورتی برای زندگیش استفاده میکنه

چه خوبش چه بدش 

ولی من خودم ازش نتیجه گرفتم 

خوب هرکسی یه نظری داری 

و نظر شما مورد احترام