2777
2789
قانون جذب یک حقیقته چه بپذیریم چه نپذیریم . اما عزیزم یه اشتباهی که همه در مورد قانون جذب میکنن اینه ...

خواسته ی انسان قسمت کوچکی ازخواسته خداس

وقتی دنیا ب وجود اومد خدا ی قانون خاصی براش گذاشت.انسان هرگرنمیتونه قوانین طبیعت روتعقییربده فقط میتونه ازدرون احساس خودشوتعقییربده امید حس خوب تلاش باعث میشه انسان روبه جلو بره ولی باعث نمیشه قوانین دنیاتعقییرکنن.امام علی میفرمایند از درون خواسته هایی که انسان باتلاش و کوشش همین احساس وباوربهش نمیرسه میشه خداروپیداکرد پس مطمئن باشین هیچ وقت صددرصد اون طوری ک ما میخوایم نمیشه چون خواست واراده ی خدا بالاتراز هر اراده وخواسته ایه

حرفای دکتر هلاکویی رو حتما گوش کنین راجب قانون بی پایه ی جذب

موفق باشین

لطفا کتاب بخوانید

عزیزم لطفا توهین نکنید و بهتره شما یکم مطالعه علمی داشته باشید تا هم بدانید قانون جذب توسط هیچ دانشگاه ومرجع علمی معتبری تایید وتبلیغ نمیشه و هم اینکه با اوصول علمی آشنایی پیدا کنید. ادم هرچقدر کتاب بخونه بازم کمه ولی محض اطلاع شما بنده دکترای روانشناسی بالینی هستم  و در خارج از کشور زندگی میکنم. اینجا من توی دانشگاه همچین چیزایی بگم که شما میگید تمام اساتید ودانشجوها به چشم یک بیسواد عوام بهم نگاه میکنن یا کسی که داره از روانشناسی زرد برای سودجویی از مردم ساده سواستفاده میکنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیامی ک گذاشتم و بخون مگ هرکی کتاب بنویسه حرفش درستع؟

عزیزم طبق نظر ایشون هرکس هر چیزی که گفت رو ما بپذیریم چون کتابشو نوشته حتی اگ چرند یا بی پایه واساس وغیرعلمی و برای سودجویی باشه. قرار نیست هرچیزی میخوانیم یا میشنویم باور کنیم یا درست باشه. تعجبم چطور چندتا کتاب خوب علمی از اساتید معتبر مطالعه نمیکنند!!!

عزیزم طبق نظر ایشون هرکس هر چیزی که گفت رو ما بپذیریم چون کتابشو نوشته حتی اگ چرند یا بی پایه واساس ...

من کتاب زیاد زیاد خوندم مهمترینش ک راجب قانون جذب بود راز بود واقعا قبولش نداشتم اماخوندم

حالا چون خوندمش و نویسندش ی ادم معروفیه باید بگم درست بوده حرفاش؟

جدی نگیر عزیزم

من کتاب زیاد زیاد خوندم مهمترینش ک راجب قانون جذب بود راز بود واقعا قبولش نداشتم اماخوندم حالا چون ...

ولی خیلی ها بودن ک نتیجه گرفتن واقعا

همین شکرگذاری یکی از اصول قانون جذبه ک وقتی شکرگذاری میکنی بیشتر دریافت میکنی(شکر نعمت نعمتت افزون کند.   کفر نعمت از کفت بیرون کند)

همین ک با فکر کردن ب اتفاقاتی ک دوست داریم برامون بیوفتن حس خوب و امید میگیریم باعث میشه انگیزه و تلاشمون رو برای اون هدف بالا ببریم و وقتی ب کاری حس خوب داشته باشی بهتر انجام میگیره و چی از این بهتر؟

ولی خیلی ها بودن ک نتیجه گرفتن واقعا همین شکرگذاری یکی از اصول قانون جذبه ک وقتی شکرگذاری میکنی بیش ...

شکر گذاری بحثش با قانون جذب فرق داره عزیزم

کلا حس و امید داشتن مبحثش با قانون جذب و تجسم فرق داره ک ی عده شیاد اومدن ربط دادن بهم.وگرنه ناامید بودن خودش گناه محسوب میشه ولی هیچ ربطی ب توهمی بودن و انسان محوری بودن ک درکتاب راز اومده نداره

شما سخنرانی دکتر هلاکویی راجب جذب رو حتما گوش کن

شکر گذاری بحثش با قانون جذب فرق داره عزیزم کلا حس و امید داشتن مبحثش با قانون جذب و تجسم فرق داره ک ...

پس چرا میگن مثلا بد ب دلت راه نده(فکر بد نکن چون ممکنه اتفاق بیوفته) یا اینکه نفوس بد نزن 

خب راستش چیزی ک من از قانون جذب فهمیدم انسان محوری نبوده این بود ک حس خوب و امید و فکرای خوب داشته باشیم و همیشه مثبت باشیم و شاکر و توکل کنیم ب خدا و ازش خواسته هامونو بخوایم و بنویسیم(تو قران هم ب قلم قسم خورده شده) و شکر داشته هامونو ب جا بیاریم 

ن اینکه هی بشینیم فکر کنیم حتمااا فلان اتفاق بیوفته برام

پس چرا میگن مثلا بد ب دلت راه نده(فکر بد نکن چون ممکنه اتفاق بیوفته) یا اینکه نفوس بد نزن  خب ...

عزیزم من کلیتی ک از جذب و کتاب و فیلم راز فهمیدم اینه ادم بخواد مریضیشوخوب میکنه یا ب مریضی فک کنی مریض میشه یا ب چک فک کنه فردا چک تو صندوق پستیشه 

ی جورایی میگه ادم خودش خدای خودشه کلا ابن قانون مورد داره درصورتی خواسته ای انسان نصف کمترخواسته ی خداس  باهمه این چیزایی ک گفتی مثبت اندیشی و اینا فقط میتونه درونشو تعبییر بده نه قانون طبیعت و.

تو از مبنای دین پیش برو خیلی جلو تر میفتی البته هرکس نظری داره

عزیزم من کلیتی ک از جذب و کتاب و فیلم راز فهمیدم اینه ادم بخواد مریضیشوخوب میکنه یا ب مریضی فک کنی م ...

خدا خودش گفته آدم میتونه سرنوشتش رو تغییر بده(با دعا کردن ، با خواستن ، با کار ها و رفتارش و ...)

ولی راجب بیماری بله چون کسی ک روحیه داره و فکرش موبته روند بهبودیش سریع تره و برعکس!!

بعد اینکه مادربزرگ من میگفت ک مادرشون میگفته ب چیزای بد فکر نکنید اتفاق میوفته و از این قبیل حرف ها خب اون زمان ها ک کسی نبوده براشون از قانون جذب بگه!!!

خدا خودش گفته آدم میتونه سرنوشتش رو تغییر بده(با دعا کردن ، با خواستن ، با کار ها و رفتارش و ...) و ...

امید و ایمان تویه دین هم بهش توجه خاصی شده شکی درش نیست مومن باید امید و باور داشته باشه واسه اینکه خدایی هست.دعاهم بله درسته 

ولی همون دعاهم صددرصد اجابت نمیشه چون اول خدااا باید بخواد.

ولی حرف من اینه هیچکس نمیتونه قوانین دنیارو تعقییر بده با باورش این یه چرت به تمام معناس

چون اراده ی خدا بالاتراز تموووووم اراده هاس

موفق باشی

امید و ایمان تویه دین هم بهش توجه خاصی شده شکی درش نیست مومن باید امید و باور داشته باشه واسه اینکه ...

من تا حالا نشنیدم یا نخوندم ک کسی بگه اراده شما بالاتر از خدا ست! این‌چ حرفیه 

کی خواسته قوانین جهانو تغییر بده!!!🙊

چ برداشت عجیبی!

شما هم موفق باشید 

من تا حالا نشنیدم یا نخوندم ک کسی بگه اراده شما بالاتر از خدا ست! این‌چ حرفیه  کی خواسته قوانی ...

وقتی تو باورت اینه باذهنت همه چیز و تعقییرر میدی ینی خدا کاره ای نیست.شما کتاب راز رو بخون میبینی نویسندش چی گفته قانون جذب و همه باهمون کتاب دنبال میکنن

شماهم موفق باشی خانم گل

وقتی تو باورت اینه باذهنت همه چیز و تعقییرر میدی ینی خدا کاره ای نیست.شما کتاب راز رو بخون میبینی نو ...

🤔🤔😐

همه کسایی ک از این قانون استفاده میکنن خواسته هاشونو‌ از خدا میخوان و باور دارن خدا قراره اجابت کنه

من هیچوقت این حرفایی ک شما میزنین یعنی انسان محوری و قدرت برتر بودن رو نشنیدم و نخوندم اصلا

کلمات قدرت دارن و وقتی ی چیزی رو تکرار میکنیم و تو ضمیر ناخوداگاهمون باور میکنیم قدرتش بیشتر میشه 

این اصلا ربطی ب برتری نداره 

همه چی دست خداست

این قانون اصلا منع نمیکنه وجود خدا رو