2777
2789
🤔🤔😐 همه کسایی ک از این قانون استفاده میکنن خواسته هاشونو‌ از خدا میخوان و باور دارن خدا قراره اج ...

اگ از خدا میخوای ک باید قبول کنی شاید بهت نده وقتی صددرصد باور داری  ذهنت میتونه اونو جذب کنه ک دیگ داستان برمیگرده ب گفته ی این کتاب وقتی ی چیزی میخوای نباید فکر کنی اتفاق نمیفته درصورتیکه هیچ چیز قطعی درین دنیا نیست چون ممکنه خدا نخواد وبه هممونم ثابت شده.و کتاب راز منع میکنه غیرمستقیم میگ خدا غیر از کائنات نیست ولی ازنظر من خداوند خالق کائناته انسانم جز همین کائناته و تموم کائنات ب اراده ی خدا میتونین کاری انجام بدن.مبحثش طولانی شما کلا فکرت ی چیز دیگس مایل باشی باهات بحث میکنم و کامل توضیح میدم.

البته اگر کتاب راز و کامل خونده باشی

اگ از خدا میخوای ک باید قبول کنی شاید بهت نده وقتی صددرصد باور داری  ذهنت میتونه اونو جذب کنه ک ...

من هم این باور رو دارم ک خدا خالق هر چیزی هست 

منظور از باور  ۱۰۰ ٪ اینه ک شک و دو دلی ب دلت راه ندی چون انرژی منفی داره و ناخواسته امیدت رو کم میکنه

ولی اگه یک درصد هم نشد مطمئنا حکمتی در اون بوده و یا قراره بهتر از چیزی ک میخواستی نصیبت بشه و هر خواسته ای تو زمان مناسبش اجابت میشه ن زمانی ک ما تعیین کنیم اونم از طرف خدا و با قدرت خدا

این همه ی اون چیزی هست ک من قبول دارم 

من کتاب راز رو نخوندم ولی میخوام بخونم انشالله وقتم ک یکم ازاد شد 

و اینکه قرار نیست هر چیزی ک هرجا نوشته شده رو بپذیریم کاملا

شاید لابلای حرف های درست کسی بخواد حرف غلطی رو بزنه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم این باور رو دارم ک خدا خالق هر چیزی هست  منظور از باور  ۱۰۰ ٪ اینه ک شک و دو د ...

بله حتما بخون متوجه حرفای من میشی

انسان باید توکل و ایمان داشته باشه بقیشوهم بسپاره به دست خدا.💚💚💚