صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
الان به مرگ شوهرم من یکساله فکر میکنم ولی اتفاقی نمیوفته
دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچکس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَنفَقَطناظِرعِناطِقِنُطقِنُقاط ِمُبهَممَناطِقِمَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
والا بنظر من حیوانات چون فکر نمیکنن و ارتعاش ندارن توی این قانون اشیا تلقی میشن پس اگه مثلا ینفر یه طوطی داشته باشه و خیلی بهش وابسته باشع همش به از دست دادنش فک کنه ممکنه 🤔
خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
الان به مرگ شوهرم من یکساله فکر میکنم ولی اتفاقی نمیوفته
😂😂😂😂
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچکس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَنفَقَطناظِرعِناطِقِنُطقِنُقاط ِمُبهَممَناطِقِمَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃
نوشته کسی نمیتونه برای شما چیزی جذب کنه و با فکرش برای شما تغییری ایجاد کنه مگه اینکه فکر اون با فکر شما هم جهت باشه یعنی اگه خدایی نکرده شما خودتون به مردن خودتون فکر کنین اونم به مرگ شما فکر کنه ممکنه
خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅