2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 59 پست
بخدا منم همینطور بودم میگفتم مردم چه زندگیایی دارن ولی باورم نمیشد یه روزی زندگی خودم توی این مسیر ب ...

عزیزم اون اپلیکشنی ک گفتم رو بخرودوره هاشوشرکت کن انشالله ک زندگیت عالی میشه.منوشوهرمم اول زندکی دعواداشتیم و...وقتی تواون دوره هاشرکت کردم ازاین رو ب اون روشدم و زندگیمم عالی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شرایط سختی داری😔 شوهرت قصدش چیه؟ میخواد بگیردش؟ با شما رفتارش چطوریه؟

پشیمونه ولی بدون اونم نمیتونه اگه کارش به ازدواج بکشه که من میرم ولی تا نرفته سمتش دارم تلاشمو میکنم دل بکنه

به دل خسته بگویید خدایی هست....
مگه همسرتون عاشق شما نبوده؟ مگه میشه ادم عاشق دوباره عاشق بشه؟؟

نمیدونم همیشه فک میکردم عاشقمه آخه رفتاراش جوری بود که همه میگفتن بدون من آب نمیخوره همه میگفتن چقد دوست داره نمیدونم چی شد خودمم هنوز تو شکم

عزیزم اون اپلیکشنی ک گفتم رو بخرودوره هاشوشرکت کن انشالله ک زندگیت عالی میشه.منوشوهرمم اول زندکی دعو ...

مثال میزنید 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

عزیزم کاش به برگشتن اون فکر نکنی بشینی حساب کتتب کنی چطوری خودت زندگیتو جمع کنی

ببین یه چیزی بگم من از نظر مالی مشکلی ندارم و مطمئنم جدا بشم زندگی خوبی خواهم داشت چون خانواده سرشناسی دارم و شغل بسیار مناسب  از نظر ظاهریم معمولیم بد نیستم ولی پای بچم درمیونه بخدا هیشکی مثل باباش نمیشه براش