با همسرم به مشکل برخوردم بهم خیانت کرده و من یه فرزند 11 ماهه دارم و نمیخوام زندگیمو از دست بدم بیایید بگید چجوری میتونم تحمل کنم اینم بگم همسرم بشدت بشدت عاشق شده و دل داده البته به یه فردی که اصلا در شان اون نیست و مطمئنم از روی سادگی و حماقته مطمئنم صد در صد پشیمون میشه
ببین یه چیزی بگم من از نظر مالی مشکلی ندارم و مطمئنم جدا بشم زندگی خوبی خواهم داشت چون خانواده سرشنا ...
اولا مگه قراره همین فردا ازدواج کنی کسی مثل باباش بشه دوما بچه تو شرایط آروم راحت تره تا همش جنگ و دعوا سوما سخت ترین تصمیم دنیاست میدونم ولی خیانت بخشیدنی نیست اونم کسی که حتی پشیمون نیست و عاشق طرفه اون اگرم بخواد سرش به سنگ بخوره چند سال طول میکشه من بودم جدا میشدم ولی مجبورش میکردم ررلی بچه وظایف پدریشو به جا بیاره وحشتناکه تو تازه زایمان کردی به محبت احتیاج داری خیلیییی سخته ولی عاقلانه فکر کن
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
والا نمیدونم یه مدت ورشسکت شد بخاطر اعتمادی که به یکی کرد بخدا براش وام گرفتم چقد کمکش کردم ولی خوب بازم خیلی بدهی داشت فشار زیاد روش بود بیکار شده بود ولی من اصلا به روم نمیاوردم این وسطا گاهی خوب بحثمون بالا میگرفت ولی باز آشتی میکردیم جالبه که الان میگه 4 ساله با اون زنه در ارتباطه و میگه من رفتم تو زندگیش میگم آخه چی داره چرا رفتی سمتش میگه دردم اینه هیچی نداره از من زشتتر دوبار طلاق گرفته و بخا قصد توهین ندارم ولی خوب حتی افغان هم هست خانمه
ببین یه چیزی بگم من از نظر مالی مشکلی ندارم و مطمئنم جدا بشم زندگی خوبی خواهم داشت چون خانواده سرشنا ...
عزیزم من تو یه خونواده بزرگ شدم که پدر مادرم شبانه روز باهم جنگ و دعوا داشتن و هیچ عشقی بینشون نبود.الان ۳۰سالمه ولی همیشه میگم کاش پدر مادرم تا من بچه بودم از هم جدا میشدن ومن حداقل تو یه محیط کم تنش بزرگ میشدم.
رفتیم به مشاوره هم گفته نمیتونه دل بکنه میگه اگه من میتونم بمونم و اون بره زن بگیره میاد بهم سرمیزنه انگار من فقط اسم شوهر میخوام مشاوره هم میگه راهش غلطه زمان میبره تا درس بشه میگه صبر کن به من
والا نمیدونم یه مدت ورشسکت شد بخاطر اعتمادی که به یکی کرد بخدا براش وام گرفتم چقد کمکش کردم ولی خوب ...
به شوهرت بی احترامی کردی تودعواهاتون؟؟؟اخه مردا دوستدارن ک اقدار و مردونگیشونونشون بدن.وقتی مثلاخانمی ب شوهرش میگه من بدون توام زندگی میکنم و...شوهره فک میکنه اقتدارنداره و.....میره دنبال یکی ک احترام بزاره بهش محبت کنه اقتدارشوحفظ کنه
عزیزم همچین آدمی را ول کن وزندگیتو بساز.ارزششو نداره
عزیزم دختر 11 ماهم چه گناهی داره اینقدر به باباش وابسته اس که باورت نمیشه خواهر شوهرم از شوهرش جدا شد درست وقتی دختر کوچیک بود الان بیا ببین چقد ضربه خورده این بچه
اولا مگه قراره همین فردا ازدواج کنی کسی مثل باباش بشه دوما بچه تو شرایط آروم راحت تره تا همش جنگ و د ...
من اگر ازدواجم نکنم کمبود پدر واسه دخترم همیشه هست من کارمند جاییم که با این موارد خیلی درگیرم میبینم چه ضربه هایی بچه ها میخورن بعدم جدای ازاون ما ده ساله داریم زندگی میکنیم زندگی ده ساله ای که براش زحمت کشیدم دستی دستی بدم کسی که ارزششو نداره من احمقم ولی خوب شوهرمم دوس دارم
عزیزم من تو یه خونواده بزرگ شدم که پدر مادرم شبانه روز باهم جنگ و دعوا داشتن و هیچ عشقی بینشون نبود. ...
ما النم اصلا باهم جنگ نمیکنیم اصلا باهم شام میخوریم باهم میخوابیم بهم زنگ میزنیم من بهش میگم عزیزم اونم متقابلا فقط باهم حرف میزنیم بدون جنگ چون میدونیم این قضیه ایی که پیش اومده حالا باید حل بشه یا تهش جداییه یا برگشت فقط تحمل این شرایط سخته مخصوصا برای من شوهرمم خیلی عصبیه مدام سیگار دسشه قبلا سیگار نمی کشید ولی خوب میگه عاشق شده کاش طرفش ادم درستی بود ولی متاسفانه شوهرم کور شده کر شده هیچی نمیبینه