2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 59 پست
خب بنظرمن بشین فک کن باخودت ک اون زنه چی داشته ک الان شوهرت میگه نمیتونم دل بکنم؟؟؟رفتارش باشوهرت چط ...

فک کردم موقع تنشها و بدهی ها من دنبال جور کردن پول بودم براش عصبی بودم ازش چرا اعتماد بیجا کردی چرا مشورت نکردی اون خانم با خیال راحت میگفته بمیرم برات چه شرایط سختی داره من اونو با واقعیت روبرو میکردم اون واقعیت و ازش پنهون میکرده 

به دل خسته بگویید خدایی هست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تلاشتو بکن دوباره بدستش بیاری  البته اگر که ارزششو داره.خانواده هاتون درجریانن؟

فقط خانواده شوهرم که دارن دیوونه میشن ولی اصلا بهش نگفتم که اونا درجریانن مادرشوهرم داره میمیره من واسشون بهترین عروس بودم مادرشوهرم میگه اگه اینکاررو کرد عاقش میکنم پدرشوهرم میگه میکشمش تازه تک پسره 

فک کردم موقع تنشها و بدهی ها من دنبال جور کردن پول بودم براش عصبی بودم ازش چرا اعتماد بیجا کردی چرا ...

ای واااای.میفهمم بخدا.جالب اینجاس مردا اون محبت رو میبینن تلاش اون زنشونو ک ب هر دری زده تاپول جورکنه رو نمیبینن.باشوهرت صحبت کن بگو من پا ب پات بودم و تلاش کردم و بدهی هارو دادم .کاش اون زمان ک دنبال پول بوده کمیم محبت میکردی ب شوهرت و غر نمیزدی.مردا متنفرم ازغر زدن و اینکه بهشون بگی دیدی گفتم.دیدی توگوش ندادی و...کاش اینکارونمیکردید

با اون زنیکه میشه حرف زد،قانعش کنی گورشو گم کنه

نمیدونم من که نمیتونم ولی مشاورمون میگه کم کم آمادش کنیم بهش بگیم خواهر شوهرم بره باهاش حرف بزنه 

ای واااای.میفهمم بخدا.جالب اینجاس مردا اون محبت رو میبینن تلاش اون زنشونو ک ب هر دری زده تاپول جورکن ...

مگه من فرشته ام شرایط من خیلی بد بود همه چکای من دس طلبکاراش بود طلبکاراش جلوی همکارام آبررومو بردن میومدن محل کارم بازم سکوت میکدم محبت میکردم

ما النم اصلا باهم جنگ نمیکنیم اصلا باهم شام میخوریم باهم میخوابیم بهم زنگ میزنیم من بهش میگم عزیزم ا ...

واقعا متاسفم واسه مردی که داره چنین خانومی را باکسی که اصلا نمی شناسه تو یه کفه ترازو میزاره.گلم بالاخره شما خودت به شرایط بهتر آگاهی اما واقعا هر موقع حس کردی که موندن تو اون رابطه داره به دخترت ضربه میزنه خواهشا از اون رابطه بیا بیرون.به خدا صدمات روحی که بچه تو کشمکش بین پدر و مادر میخوره هزار بار از صدمات روحی طلاق بدتره.انشاالله که بهترینها واست اتفاق بیافته

من اگر ازدواجم نکنم کمبود پدر واسه دخترم همیشه هست من کارمند جاییم که با این موارد خیلی درگیرم میبین ...

امیدوارم به زودی همه چیز خوب شه عزیزم چرا احمق هر کسی بود نمیتونست زندگی ۱۰ ساله رو فراموش کنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ینی ندیدیش باهش حرف نزدی واقعا🤔

میشناسمش ولی باهاش حرف نزدم چون تحملشو ندارم بنظرت میتونم منطقی باهاش حرف بزنم بگم درکت میکنم عاشق شوهرمی ولی نباش من به اون به دید دشمنم نگاه میکنم مسلما ببینمش یا از شدت خشم سکوت میکنم و از درون داغون میشم یا بدترینها بینمون اتفاق میفته اصلا بهتره هیچ وقت باهاش رودر رو نشم

امیدوارم به زودی همه چیز خوب شه عزیزم چرا احمق هر کسی بود نمیتونست زندگی ۱۰ ساله رو فراموش کنه

ممنون عزیز دلم این روزا به این دل داریها خیلی احتیاج دارم