با همسرم به مشکل برخوردم بهم خیانت کرده و من یه فرزند 11 ماهه دارم و نمیخوام زندگیمو از دست بدم بیایید بگید چجوری میتونم تحمل کنم اینم بگم همسرم بشدت بشدت عاشق شده و دل داده البته به یه فردی که اصلا در شان اون نیست و مطمئنم از روی سادگی و حماقته مطمئنم صد در صد پشیمون میشه
فک کردم موقع تنشها و بدهی ها من دنبال جور کردن پول بودم براش عصبی بودم ازش چرا اعتماد بیجا کردی چرا مشورت نکردی اون خانم با خیال راحت میگفته بمیرم برات چه شرایط سختی داره من اونو با واقعیت روبرو میکردم اون واقعیت و ازش پنهون میکرده
پس تلاشتو بکن دوباره بدستش بیاری البته اگر که ارزششو داره.خانواده هاتون درجریانن؟
فقط خانواده شوهرم که دارن دیوونه میشن ولی اصلا بهش نگفتم که اونا درجریانن مادرشوهرم داره میمیره من واسشون بهترین عروس بودم مادرشوهرم میگه اگه اینکاررو کرد عاقش میکنم پدرشوهرم میگه میکشمش تازه تک پسره
فک کردم موقع تنشها و بدهی ها من دنبال جور کردن پول بودم براش عصبی بودم ازش چرا اعتماد بیجا کردی چرا ...
ای واااای.میفهمم بخدا.جالب اینجاس مردا اون محبت رو میبینن تلاش اون زنشونو ک ب هر دری زده تاپول جورکنه رو نمیبینن.باشوهرت صحبت کن بگو من پا ب پات بودم و تلاش کردم و بدهی هارو دادم .کاش اون زمان ک دنبال پول بوده کمیم محبت میکردی ب شوهرت و غر نمیزدی.مردا متنفرم ازغر زدن و اینکه بهشون بگی دیدی گفتم.دیدی توگوش ندادی و...کاش اینکارونمیکردید
ما النم اصلا باهم جنگ نمیکنیم اصلا باهم شام میخوریم باهم میخوابیم بهم زنگ میزنیم من بهش میگم عزیزم ا ...
واقعا متاسفم واسه مردی که داره چنین خانومی را باکسی که اصلا نمی شناسه تو یه کفه ترازو میزاره.گلم بالاخره شما خودت به شرایط بهتر آگاهی اما واقعا هر موقع حس کردی که موندن تو اون رابطه داره به دخترت ضربه میزنه خواهشا از اون رابطه بیا بیرون.به خدا صدمات روحی که بچه تو کشمکش بین پدر و مادر میخوره هزار بار از صدمات روحی طلاق بدتره.انشاالله که بهترینها واست اتفاق بیافته
میشناسمش ولی باهاش حرف نزدم چون تحملشو ندارم بنظرت میتونم منطقی باهاش حرف بزنم بگم درکت میکنم عاشق شوهرمی ولی نباش من به اون به دید دشمنم نگاه میکنم مسلما ببینمش یا از شدت خشم سکوت میکنم و از درون داغون میشم یا بدترینها بینمون اتفاق میفته اصلا بهتره هیچ وقت باهاش رودر رو نشم