با همسرم به مشکل برخوردم بهم خیانت کرده و من یه فرزند 11 ماهه دارم و نمیخوام زندگیمو از دست بدم بیایید بگید چجوری میتونم تحمل کنم اینم بگم همسرم بشدت بشدت عاشق شده و دل داده البته به یه فردی که اصلا در شان اون نیست و مطمئنم از روی سادگی و حماقته مطمئنم صد در صد پشیمون میشه
بخدا منم همینطور بودم میگفتم مردم چه زندگیایی دارن ولی باورم نمیشد یه روزی زندگی خودم توی این مسیر ب ...
عزیزم اون اپلیکشنی ک گفتم رو بخرودوره هاشوشرکت کن انشالله ک زندگیت عالی میشه.منوشوهرمم اول زندکی دعواداشتیم و...وقتی تواون دوره هاشرکت کردم ازاین رو ب اون روشدم و زندگیمم عالی شد
عزیزم اون اپلیکشنی ک گفتم رو بخرودوره هاشوشرکت کن انشالله ک زندگیت عالی میشه.منوشوهرمم اول زندکی دعو ...
مثال میزنید
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
عزیزم کاش به برگشتن اون فکر نکنی بشینی حساب کتتب کنی چطوری خودت زندگیتو جمع کنی
ببین یه چیزی بگم من از نظر مالی مشکلی ندارم و مطمئنم جدا بشم زندگی خوبی خواهم داشت چون خانواده سرشناسی دارم و شغل بسیار مناسب از نظر ظاهریم معمولیم بد نیستم ولی پای بچم درمیونه بخدا هیشکی مثل باباش نمیشه براش