2777
2789

کسی خبر داره بازم عرضه اولیه میاد یا نه

یدونه خچزر اومده تو لیستم ولی بازم میخوام بیاد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا پالایش تا چند درصد احتمال داره سود بده؟

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

چطور یه ساله تو بورسی ولی سود نکردی

بورس از مرداد قرمزه قبلا یه شدت داشت سود میداد

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
کسی خبر داره بازم عرضه اولیه میاد یا نه یدونه خچزر اومده تو لیستم ولی بازم میخوام بیاد

بله ۶ تا عرضه اولیه داریم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عاقا پالایش تا چند درصد احتمال داره سود بده؟

دارا یکم دامنش ده درصده و بخرین به نظرم و باید کمی صبر کنین تا بره تو سود  چون میخوام بقیه رو خسته کنن تا سهام مردم رو مفت بخرن و خودشون سودا رو بکنن همون کاری که دارم با سهام داران وسپهر میکنن و وسپهر هم به قیمت از اولیه داده میشه و خوبه فقط صبر لازمه

کپشیر هم خوبه اما فعلا بخاطر اینکه حق تقدمش رو مفت بخرن میزارن خیلی بره تو سود

البته بورس یعنی ریسک و ممکنه حقوقی ها و دستوری بودن بورس و پیش بینی های غلط باعث ضرر بشن

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم

من شتوکا دارم این چند روز خوب رفت بالا ولی الان توصیه نمیکنم

خودرویی و پالایشی بگیر فعلا

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی