2777
2789

سلام دوستان

من ۱۲ ساله ازدواج کردم و در سالی که ما ازدواج کردیم ۶ تا از پسرهای خانواده شوهرم ازدواج کردن. به نوعی همه همسن و سالا توی یک سال ازدواج کردیم.

اون زمان من و عروس عموی شوهرم با هم زیاد رفت و آمد میکردیم. چون من تازه از  تهران اومده بودم شهر شوهرم و اونجا غریب بودم. ایشون هم چون خانوادش  خیلی خلوت بود. پدر و مادرش متارکه کرده بودن و برادرانش هم فوت کرده بودن . رابطمون خوب بود. نه زیاد صمیمی نه خیلی سرد. علایقمون فرق داشت. ولی با هم ارتباط خوبی داشتیم. ایشون زیاد اهل بگو بخند نبود و این برای من سخت بود چون باید خودمو کنترل میکردم زیاد نخندم که یوقت مایه ی رنجشش  نشم. خودش پوشش معمولی داشت. و خیلی ساده می گشت و واقعا اهل کلاس گذاشتن و اینا نبود. و منم سعی میکردم رفتارم طوری باشه که سوء برداشت  نشه. ولی به هر حال از لحاظ موقعیت اجتماعی و تحصیلات هم من هم همسرم نسبت به اونها موقعیت بهتری داشتیم. 

( الان به جایی رسیدم که میگم کاش از بچگی به ما یاد میدادن درست زندگی کردن چیه و انقدر تحصیلات احمقانه رو توی مخ ما نمیکردن که فکر کنیم دانشگاه چقدررررررر مهمه)

پسرش بیش فعال بود و واقعا اذیتش میکرد و اون زمان به خاطر این مشکل پسرش، عروس عموی شوهرم خیلی عصبی و پرخاشگر بود. مکالمه ما هم بیشتر حول  و خوش مریضی عصبی خانم و مشکل پسرش و مشکلات مالی و مابقی مکالمه درمورد خانواده همسرم و ... بود. اون زمان بخاطر اینکه همش در مورد این مسائل حرف میزد کم کم بهم انرژی منفی میداد. با اینکه با هم خوب بودیم من بیشتر شنونده بودم.

مسائلی پیش اومد که همسرامون با هم سر یه موضوعی قطع رابطه کردت و ما هم کلا دیگه ارتباطمون محدود شد به مهمونی های خانوادگی که اونم بخاطر کرونا کنسل شد

دیروز ایسنتاگرمشونو دیدم. چقدر فرق کرده. خوشگل شده. تیپش خیلی عالی شده. کار خونگی داره و در آمد داره. چقدر مسافرت رفته و کپشن های زیر عکساش پر از امید و سرزندگی هست. دوستان خوبی پیدا کرده . مرتب پیاده روی میره(اون زمان که با هم بودیم خیلی اضافه وزن داشت.) 

پیجش خیلی حس خوبی بهم داد. حس اینکه هیچوقت واسه تغییر سبک زندگیمون دیر نیست. تغییرات ممکنه فقط مهمه که ثابت قدم باشی. 

از اینکه اینقدر نزول کردم و اعتماد به نفسم افت کرده خیلی ناراحت شدم. از اینکه انقدر از سرزندگی و طراوتم دور شدم که توی گوشیم ۲_۳تا عکس بیشتر از خودم نیست. نمیدونم چه ژستی بهم میاد. از اینکه بدنم داره افت میکنه و من به فکرش نیستم. از اینکه تحصیلات دانشگاهی من و شوهرم به هیچ دردی نمی خوره و من انقدر ساده لوح بودم که همه عمر فکر میکردم مدرک دانشگاه خیلی مهمه. ولی نه تنها توی زندگی به هیچ دردیمون نخورد، بلکه توی روابطمان هم هیچگونه اثری نداشته.

حتی یه دوست صمیمی ندارم و این فاجعه اس. چون شوهرم فکر میکنه کار فانی نیست.

متاسفم که نه من نه شوهرم بلد نیستیم یا هم خوب رفتار کنیم. سنگدل نباشیم . دل همدیگرو نشکنیم . ....

چطور میشه از یه نقطه شروع کرد و ثابت قدم بود؟ من که اصلا روی تصمیماتم نمیتونم بمونم. تا حالا کسی رو دیدین که تغییرات مثبت خیلی مشخصی توی زندگیش داشته باشه؟ کی بوده؟ چطور شده؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عروس عمو شوهرتو دیدی؟!!😁من هنوز عموهاش نمیشناسم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقطه ی شروع الان همینجاس که ایستادی

اینکه متوجه شدی باید تغییر کنی🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همین فهمیدن هم خیلی مهمه همینکه این تمایل به تغییر داری خودش مهم ترین قدمه

منم تو راه تغییر خودم هستم سخته ولی مطمئنا ممکنه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
چقدر خوب ک اینقدر تغیر کرده کاش میدونستیم چ کرده

منم خیلی دلم میخواد بدونم. ولی ارتباطمان بخاطر آقایون قطع شده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

چقدر خوشحال شدم براش. انشالله همه بتونن به همچین تغییری دست پیدا کنن. من مخالف پس انداز و آینده نگری نیستم ولی گاهی لازمه آدم به خودش برسه. همه زندگی کار نیست. آدم تا جوونه باید زندگی کنه. مسافرت بره. خوش بگذرونه. وگرنه پا به سن که گذاشتیم دیگه نه توانش هست نه حوصله ش. زندگی خیلی کوتاهه. انشالله همین که کرونا شرشو کم کرد ما حتما میریم پابوس امام رضا. اولین سفر واقعی بعد ازدواجمون میشه. واقعا براش لحظه شماری می کنم. 

منم امسال کنکوریم ☹️

پدر مادرم میگن فقط درس 

اطرافیانم فکر میکنن درس شخصیت میاره 

ولی من اصلا دوست ندارم درسو 

هنر دوست دارم دوست دارم ورزشکارشم نقاش شم😍😍😍

نمیدونم درسمو ادامه بدم یانع

اینجا یه سریارو میبینم که دوست دارن بع عقب برگردن تا درس بخونن 

یه سریا هم مثل اسی فکر میکنن وقتشونو گرفتن من نمیدونم چیکار کنم😔