2821
2789
عنوان

نذر اسم

4261 بازدید | 52 پست

۶سال انتظار کشیدیم تا بالاخره بچه دارشدم و خداروشکر سالمه تو ماه چهارم،ان شاءالله همه منتظرام ب ارزوشون برسن.

نذر کردم گفتم اگ ان شاءالله حامله بشم علی اصغر بزارم از امام حسین خواسم بهم نی نی بده

حالا شوهرم میگه عمرا اصلا حرفشم نزن اسم بچمون باید آریا بزاریم نذر کردی باید بامنم مشورت میکردی

بعدشش سال به ارزوم رسیدم😍خدیا نگهدارش باش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست گفته خدايي

من اين كارو دوست ندارم 

مثلا ميگفتي نذر حسرت علي اصغر ميكنم باردار شم 

يا خدايا به حضرت علي اصغر قسم ميدم ات كه باردار شم

مثلا اگر بچه ات پسر نميشد چكار بايد ميكرديد؟

بچه دو اسمی بد هست اما واقعا اگ میدونی شوهرت آریا میخاد، تو شناسنامه بزار علی اصغر صداش کن اریا

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

تو شناسنامه بزارید علی اصغر صداش کنید اریا پسر خاله من برای اینکه نیوفته نذر کرددن بزارن محسن تو شناسنامه زدن محسن الان همه ایلیا صداش میزنن اومد امسال تو شناسنامشم عوض کنه گفت بچمو اون روز از حضرت زهرا خواستم به محسن قسمش دادم خواب دیدم بچمو داره میبره میگیره ازم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز