2821
2789
عنوان

نذر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4261 بازدید | 52 پست
ن من زنگ نزدم چون میدونم حتی اگ بگن باید همون اسمی ک نذر کردینو بزارین شوهرم ب هیچ وجه قبول نمیکنه

من خواستم از القاب حضرت زهرا بذارم اما الان اسما یا تکراریه و تو فامیل هست یا خیلی عربیه و به دلم نیست نمیدونم میتونم اسم مذهبی و ائمه دیگه بذارم یا نه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اسم دخترتونوچی گذاشتین ؟

گذاشتم یاس عزیزم

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
مبارکه عزیزم شماهم نذرداشتین ؟

سلامت باشی بله عزیزم اما زنگ زدم به دفتر مراجع گفت چون نذر صیغه جاری نشده موردی نداره همسرمم با اون اسمایی که گفته بودم موافق نبود که گفتن باید ایشونم راضی باشه

سلامت باشی بله عزیزم اما زنگ زدم به دفتر مراجع گفت چون نذر صیغه جاری نشده موردی نداره همسرمم با اون ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم منم مادرم نذرکرده همسرم راضی نیست یعنی اگه همسرم راضی نباشه دینی به گردنم نیست ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
ممنون ازراهنماییت عزیزم منم مادرم نذرکرده همسرم راضی نیست یعنی اگه همسرم راضی نباشه دینی به گردنم نی ...

به من که اینجوری گفتن عزیزم میخوای خودتم یه تماس با دفتر مراجع بگیر خیالت راحت شه

2790
2823
2791
2779
2792