2821
2789
عنوان

نذر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4261 بازدید | 52 پست
من صیغه نخوندم فقط گفتم اگه خدا بهم بچه بده میزارم علی اصغر

۰۵۱۳۲۰۲۰ با این شماره تماس بگیر

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اينجور كه بدتره ،توهين به اسم علي اصغره  ده روز صدا بزن بعد يه اسم ديگه

کجاش بی احترامیه ،حتی حدیث امام صادق هست که تا هفت روز اسم مذهبی داشته باشه وبعد اون هراسمی خواستن میتونن روی بچه بذارن

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
حرف شوهرتو گوش بده ... اریا قشنگ تر از علی اصغر هست فردا پسفردا میره مدرسه همه اسمای امروزی دارن بچه ...

دقیقا

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
کجاش بی احترامیه ،حتی حدیث امام صادق هست که تا هفت روز اسم مذهبی داشته باشه وبعد اون هراسمی خواستن م ...

نشنيده بودم الان هم سرچ كردم خودم پيدا نكردم لطفا منبع حديث رو برام بذاريد ممنون ميشم 

نشنيده بودم الان هم سرچ كردم خودم پيدا نكردم لطفا منبع حديث رو برام بذاريد ممنون ميشم 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.childkafel.com/index.aspx?tabid=2&catid=&subcatid=&act=view&fid=345&ved=2ahUKEwjn6tWEl7btAhUOExoKHeN3DqgQFjABegQIBBAB&usg=AOvVaw2cEtJP-8D422fvfC4z-Ssm&cshid=1607148607095

شما نظر کردی پسر باشه محمد بزاری میشه برام توضیح بدی عزیزم؟😍

هم این هم توی دستگاه بود ۶ روز

اونجا دیگه گفتم حتما باید بزارم محمد

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
اينجور كه بدتره ،توهين به اسم علي اصغره  ده روز صدا بزن بعد يه اسم ديگه

نه عزیزم توهین نیست 

من اینو از یه عالم پرسیدم ایشون راهنمایی کرد

منتها گفتم باز ایشون خودشون بپرسن که دلشون آروم بگیره

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
شوهرم راضی نیس

عزیزم منم سرایطم مثل شماست شما به دفتر مراجع زنگ زدین جی گفتن و آخرسر چکار کردین

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
عزیزم منم سرایطم مثل شماست شما به دفتر مراجع زنگ زدین جی گفتن و آخرسر چکار کردین

ن من زنگ نزدم چون میدونم حتی اگ بگن باید همون اسمی ک نذر کردینو بزارین شوهرم ب هیچ وجه قبول نمیکنه

بعدشش سال به ارزوم رسیدم😍خدیا نگهدارش باش. 
2790
2823
2791
2779
2792