2821
2789
عنوان

نذر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4261 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه ک اینطوری

بس با شوهرت صحبت كن و بگو الكي نيس كه بعد ٦سال بچه دار شدم ،امام حسين نظر كرد و برام دعا كرد 

الانم ناشكري نكن 

بعدم اسم با مادره ،پدرا هم فاميلشون كه رو بچه هست 

شنیدم میشه ده روز به نیت نذر خودت علی اصغر صداش کنی

بعدش شناسنامه به اسم دلخواه بگیرید

نذر هم میگن صیغه داره اگه اون صیغه خونده نشه مشکلی نداره که ادا نشه 

بازم خودت بپرس

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

تا ده روز علی اصغر صداش کنین بعدش آریا  ولی شناسنامشو با اسمی که صدا میزنین یکی بگیرین دواسمی نکنین بچه رو از لحاظ روانشناسی برا بچه ضرر دره

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

منم هربار نذر يكي كردم 

بار آخر رفته بوديم مشهد ،نذر كردم اسمشو بذارم رضا 

تو همون سفر باردار شدم 

ولي شوهرم چيز ديگه ميگفت 

ولي من اصلا گوش ندادم و پاي نذرم موندم و شد عليرضا 

شنیدم میشه ده روز به نیت نذر خودت علی اصغر صداش کنی بعدش شناسنامه به اسم دلخواه بگیرید نذر هم میگن ...

من صیغه نخوندم فقط گفتم اگه خدا بهم بچه بده میزارم علی اصغر

بعدشش سال به ارزوم رسیدم😍خدیا نگهدارش باش. 
تا ده روز علی اصغر صداش کنین بعدش آریا  ولی شناسنامشو با اسمی که صدا میزنین یکی بگیرین دواسمی ن ...

اينجور كه بدتره ،توهين به اسم علي اصغره 

ده روز صدا بزن بعد يه اسم ديگه 

مبارک باشه ولی راستش منم جای همسرت بودم اگه بدون مشورت اسم انتخاب میکردی امکان نداشت اجازه 

بدم بذاری،شوهرمنم گفت من نذرکردم اگه دختر

دارشدم اسمشو زهرا بذارم منم گفتم بیخود بی مشورت نذرکردی البته لج کردم وگرنه اسم زهراروخیلی دوس دارم ونذاشتم این اسموبذاره،بلاخره مهم بودبرام که آدم حسابم کنه

2790
2823
2791
2779
2792