2777
2789

با کالری شماری از ۱۵ مرداد تا شنبه هفته پیش ۷۷و۷۰۰ بودم شدم ۶۷. البته خیلی سفت و سخت نبودما. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کالری شماری از ۱۵ مرداد تا شنبه هفته پیش ۷۷و۷۰۰ بودم شدم ۶۷. البته خیلی سفت و سخت نبودما. 

عالیه عزیزم

موفق باشی

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

من روغن و شیرینی رو گذاشتم کنار ماکارانی و برنج و کلا غذاهای چرب یک مدت نمیخورم 

دمنوش زیره زنجبیل و دارچین هر روز روزی دولیوان میخوام تخم شربتی و خاکشیر قاطی کردم هر روز روز ۳ لیوان میخورم پیاده روی هم میرم بعضی از روزها

فقط خدا
من دوماه تقریبا ۱۰ کیلو انشالله ۴ ماه ۲۰ کیلو

ان شاءالله عزیزم

پیاده روی هم داری؟

اشتهات چجوره؟

من از ابان پارسال تا اردیبهشت امسال 18 کیلو کم کردم با کالری شماری و یه کم ورزش

چقد خوووووب

آفرین عزیزم

من روغن و شیرینی رو گذاشتم کنار ماکارانی و برنج و کلا غذاهای چرب یک مدت نمیخورم  دمنوش زیره زن ...

عالیه تقریبا مثل منی

خب چقد کم کردی؟

توکالری شماری برنج ونون ،ماکارونی یا.....نمیخورین؟

برنج هفته ای سه بار نهار هر وعده ۶ ق پلو ۴ ق خورش

ماکارونی دو سه بار خوردم ولی خیلی کم بیشتر با سالاد خودمو سیر میکنم. شیرینی ام خیلی کم. قبلنا خیلی شیرینی و فست فود میخوردم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔