2777
2789
عنوان

عمیقا ب حرفایی ک میزد فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم 💔

قلبم دیگه داره بیشتر درد میگیره خدا خودش شاهد بود من بد نبودم ،نفرین نمیکنم ولی نمیگذرم ازشون از خدا خواهش دارم فقط جوابشون بده یه جور نشونشون بده درد عشق یعنی چی دلبستن یعنی چی کسیو با جون دل خواستنو اعتماد کردن یعنی چی مثل خودشون بی انصافو سنگ دل بودن چه مزه ای داره

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
قلبم دیگه داره بیشتر درد میگیره خدا خودش شاهد بود من بد نبودم ،نفرین نمیکنم ولی نمیگذرم ازشون از خدا ...

درکت میکنم چ آدمای بی وجدانی واقعا...مطمئن باش همینجوری نمیمونه زمین گرده😊💔

:)
وای😖 تو این ۶ ماه هیچ خبری نگرفته؟

چرا گرفته زنگ میزنه پیام میده هراز گاهی و استوریا ناراحت کننده میزاره منم میزارم یا جوابشو میدم ولی باز میگم نباید میرفت اگه دلش هنوز باهامه خدا کاری کنه خانوادش راضی بشن بهم برسیم

چرا گرفته زنگ میزنه پیام میده هراز گاهی و استوریا ناراحت کننده میزاره منم میزارم یا جوابشو میدم ولی ...

اینجوری خیلی بده واقعا آدم نمیدونه امیدوار باشه یا چی..هعی

اینجوری خیلی بده واقعا آدم نمیدونه امیدوار باشه یا چی..هعی

آره مثلا گفته دیگه نمیشه ولی با این حال پاکم نکرده چون واقعا خیلی همو دوس داشتیم میگه فقط از دلتنگی بهم پیام یا زنگ میزنه حالمو بپرسه ولی من باز امید دارم نمی دونم درسته یا نه 

آره مثلا گفته دیگه نمیشه ولی با این حال پاکم نکرده چون واقعا خیلی همو دوس داشتیم میگه فقط از دلتنگی ...

میدونم🤕😔ادم تو کار این پسرا میمونه

چن سال ازت بزرگ تره

من ۲۲ اون ۲۴

عزیزم اون زمان اون 22بود من 21 که دوس شدیم یادش بخیر همیشه دوس داشتم یکی پیدا بشه خیلی دوسم داشته باشه و من 22 سالگی باهاش ازدواج کنم که واقعا 22سالگی  گفت قصدش ازدواجه و واقعا این 6سال همو خیلی دوس داشتیم فقط چون موقعیت جور نبود وایسادیم تا سنمون بیشتر بشه و موقعیت بهتر که اینجور شد یه حسی بهم میگه برمیگرده بازم خدا میدونه 

عزیزم اون زمان اون 22بود من 21 که دوس شدیم یادش بخیر همیشه دوس داشتم یکی پیدا بشه خیلی دوسم داشته با ...

این دوس پسر منم بهم گفت با  این شرایط من ما مجبوریم سال ها باهم دوست بمونیم بعدش من باز نمیتونم شرایطو اوکی کنم بعدش تو میذاری میری من داغون میشم😐از خودش نشست چ فکرایی کرد...آره احتمالش زیاده ک برگرده عزیزم چون ۶ سال عشق کم چیزی نیس ولی زیاد بهش فک نکن اونجوری بیشتر جذبت میشه و شاید زودتر برگرده😣

این دوس پسر منم بهم گفت سال ها باهم دوست میمونیم بعدش من باز رنمیتونم شرایطو اوکی کنم بعدش تو میذاری ...

آره درسته باشه عزیزم انشاءالله بهترینا قسمت هممون، خوب دوس پسرت از یه لحاظ راست میگه شرایطو سنجیده دیده فعلا موقعیت نداره چون شرایط یه زندگی تشکیل دادن واقعا سخت شده نخواسته هردو وابسته بشین بعد اگه نشه بدتره حتما شرایطشو اوکی کنه اگه واقعا بخوادت برمیگرده