2777
2789
عنوان

به شوهرم خیلی از خانوادش میگم

240 بازدید | 16 پست

شوهرم کلا بیخیاله به همه هم یجور رفتار میکنه چه بهش خوبی کنن چه بدی

خانوادشم میبینن این براش مهم نیست از پول و ماشین طلا تا خونه به اون یکی بچشون میدن شوهر منم هییچ حتی هدیه تولدی که به بچه خواهرشوهرم میدن زمین تا آسمون با واسه بچه من فرق داره مثلا به اون نیم ست میگیرن به بچه من پاپوش

منم اینچیزارو به شوهرم میگم که ببین ۵۰۰ میلیون دادن خواهرت تو ۵۰ تومن نیاز داشتی گفتن نداریم

یا چیزی بگو یا حداقل سرسنگین باش

الان یکم روش تاثیر گذاشته و گفته چرا اینجور برخورد میکنین اونام گفتن زنت یادت داده

باباش تو روم گفت فتنه ننداز حسودی نکن

اشتباه کردم بنظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی میگفتی به جای چرت و پرت گفتن دلیل کارتونو بگین چرا فرق میذارین

اگه اینجوره رفت و امد چ معنی داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خوب کردی میگفتی به جای چرت و پرت گفتن دلیل کارتونو بگین چرا فرق میذاریناگه اینجوره رفت و امد چ معنی ...

دلیل که نمیارن میگن فرق نمیزاریم

یا میگن به شما هم میخوایم بخریم

الان سالهاست همینو فقط میگن

نه گلم کوره

پس وقتی روش تاثیر میذاره بگو که حداقل فردا روزی اگر بحثی پیش اومد بدونه باید کدوم طرفو بگیره و ادعایی نداشته باشه که خانوادم خوبن ک فلانن

ولی تهاجمی و دعوایی بهش نگو،توی صحبت روزمره و مظلومانه بگو

مثلا بگو دیدی کادویی که به فلان نوه دادن چقدر قشنگ بود،خوش به حالش خیلی خوبه پدر بزرگ ادم اینقدر دوسش داشته باشه و اینا...

تابلو هم باشه کارشون،میگه پول خودتونه به ما مربوط نیست به کی خرج کنن

پارسال همینو میگفت

میگفت بابام اصلا میخواد پولشو آتیش بزنه به من و تو ربطی نداره

امسال باباش برای دومادشون یه خونه ویلایی و یه ماشین خرید شوهرم دید خودش هیچی نداره اونوقت اون همه چی داره یکم به خودش اومد

خوب تو هم به بابات بگو نیم ست بده بچه ت یا کمک مالی بهت بکنن

من از لحاظ مالی نیاز به کمک ندارم عزیزم

شما هرچقدر هم دارا باشی کسی که تولد بقیه نوه هاش طلا میده برای بچت جوراب بیاره ناراحت میشی