2777
2789
عنوان

عمیقا ب حرفایی ک میزد فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 48 پست
وااای عزیزم شما خیلی طولانی با هم بودین😑من اگه این همه باهاش بودم و اینجوری میشد قطعا دیوونه میشدم ...

مرسی گلم آره خیلی زمان بود و خانوادش خیلی بی انصاف و سنگ دل خدایا چرا بعضی ادمها قلبشون از سنگه دلشون سیاهه خدایا خودت شاهد بودی دیدی چجور قلبم شکست بهشون بفهمون چیکار کردن با من

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبور نبودی نظر بدی من ب نظرت حالم برا اینجور حرفا اوکیه الان؟

ناراحت نشو نگار خانم یاد اون باش هایی افتادم که توی تاپیکام میذاشتی افتادم. گفتم یه دونه بزارم برات.🌹

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
گاهی تو زندگی هر کسی یکسری مشکلات هست که مجبورن بزارن و برن .درست نیست و حق نیست بازی با احساسات یه ...

ممنون ازت ولی خب همیشه ام اینجور نیس ک هرچی ب صلاحه برا آدم پیش بیاد...مرسی❤

:)
نه والا😐چرا جدیدا منو اشتباه میگیرن

اخه اونم دوتا خط قبل و بعد اسمش گذاشته.برای همین

شرمنده اگه ناراحت شدین🌷

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
ممنون ازت ولی خب همیشه ام اینجور نیس ک هرچی ب صلاحه برا آدم پیش بیاد...مرسی❤

من میگم قسمت گاهی دست خوده انسانه اگه خودت بخوای تلاش کنی میشه فکر کن من چجور تحمل کنم هرلحظه میگم یه روز برمیگرده کلی عکس داریم خاطره کادو از سن 21بودم باهاش تا 27 دیگه عشقی اینجوری پیدا نمیشه کاش میفهمید میدونه ها ولی شهامت درمقابل خانواده قرار گرفتنو نداره 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم