2777
2789
عنوان

حاضرجوابی

149 بازدید | 15 پست

بانوهای گل .مادرشوهرم وقتی بچه هاش  دورهم تو خونش هرهفته  جمع میشن از ما جاریا با این جمله که شمااینجاصاحبخونه اید ودخترام مهمونن  ازمون کارمیکشه ودختراش کارنمیکنن..درصورتیکه دختراش هرروز همونجاتشریف دارن ومیان ومیرن وخرج خونه باباروهم پسرامیدن....حالاجواب شماصاحبخونه اید چی باشه??? 

دوتا تکه ظرف شستن و ناهار درست کردن خودتون میخورید این شد کار عروسا چرا اینقدر ناز نازی هستین  فکر کنید خونه مادرتون هستین

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیازی به جواب نیست شما هم کار نکنید

منکه از این روش استفاده کردم نقش ها عوض شد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
دوتا تکه ظرف شستن و ناهار درست کردن خودتون میخورید این شد کار عروسا چرا اینقدر ناز نازی هستین  ...

اگه هردفعه یکی انجام بده یانه هیچکی نباشه انجام بده خیالی نیست اماوقتی مثلاهمیشه توباید غذا درس کنی واگه نکنی گله میکنن ومیخوان دعواراه بندازن آدم چکارکنه

تو هم بشین بزار بقیه کار کنن کسی ک مجبورت نکرده بعدم خرج باباشو چرا شما میدین؟  رفت و امدو هم ...

باباشون فوتکرده بیمه هم نداشته خانواده پرجمعیتن حدود٥٠-٦٠ نفر...ذلیلیم ازدست مادرشوهروخوارشوووهر.....یه چیزی هم بگی میگن پسرامونو بزرگ کردیم برای بازنشستگیمون

نیازی به جواب نیست شما هم کار نکنید منکه از این روش استفاده کردم نقش ها عوض شد

ایکارو جدیدا میکنم  چپ چپ نگام میکنن واخم وتخم میکنن....حتا یه بار گذاشتم دختراش کارکنن اوناهم تکون نخوردن منم همینطور....بعد یکی دیگش باکمال پررویی بهم گفت چرااونروز مامانم غذاپخت وچطور به خودت اجازه دادی بزاری مادرم غذابپزه...من کارنکنم اون یکی جاریم خودشو میکشه واسشون بعد هی اونو میکوبن توسرم