با خودم قدم میزنم حرف میزنم مثلاً آدمایی تو زهنمه ب جاشون حرف میزنم ب جاشونم ج میدم شده چن ساعت قدم میزنم طوری کمر درد میگیرم اینقدر فکرم درگیره ک غذا رو گازم میسوزه نمیفهم خودزنی زیاد دارم از بچم متنفرم شده با حرفایی ب جا اون خودم بدم غمگین باشه گریم میکنم بنظرتون طبیعیه شما هم همینطورین
به نظرم بهتره حتما با دکتر مشورت کنی تا کنترلش کنی
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
منم همینطوربودم .اما ...نزاشتم غذا بسوزه یا کارها عقب بیفته..چون میترسیدم کسی بفهمه.از مجردیم داشتم.....از وقتی..رفتم خونه جدید درگیر شدم...دیگه فرصت خیالبافی و حرف زدن باخودمو ندارم...بهتر شده حالم..خیلی بهتر...سرگرم کار میکنم خودمو که سراغش نرم
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ممکنه بعضی توهمات باعث بشه فرد دست به کارایی بزنه و اسیب ببینه و حتی خودش متوجه اون نباشه
تو اسکیزوفرنی بیمار دیگه نمیتونه توهماتشو از واقعیت تشخیص بده و این مسئله خطرناکه
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
توهم و تصورات تا یه حد مشخصی برای هر ادمی طبیعیه ولی اگه مرز خودش رو رد کنه میشه بیماری اسکیزوفرنی