با خودم قدم میزنم حرف میزنم مثلاً آدمایی تو زهنمه ب جاشون حرف میزنم ب جاشونم ج میدم شده چن ساعت قدم میزنم طوری کمر درد میگیرم اینقدر فکرم درگیره ک غذا رو گازم میسوزه نمیفهم خودزنی زیاد دارم از بچم متنفرم شده با حرفایی ب جا اون خودم بدم غمگین باشه گریم میکنم بنظرتون طبیعیه شما هم همینطورین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم بهتره حتما با دکتر مشورت کنی تا کنترلش کنی
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
منم همینطوربودم .اما ...نزاشتم غذا بسوزه یا کارها عقب بیفته..چون میترسیدم کسی بفهمه.از مجردیم داشتم.....از وقتی..رفتم خونه جدید درگیر شدم...دیگه فرصت خیالبافی و حرف زدن باخودمو ندارم...بهتر شده حالم..خیلی بهتر...سرگرم کار میکنم خودمو که سراغش نرم
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ممکنه بعضی توهمات باعث بشه فرد دست به کارایی بزنه و اسیب ببینه و حتی خودش متوجه اون نباشه
تو اسکیزوفرنی بیمار دیگه نمیتونه توهماتشو از واقعیت تشخیص بده و این مسئله خطرناکه
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
توهم و تصورات تا یه حد مشخصی برای هر ادمی طبیعیه ولی اگه مرز خودش رو رد کنه میشه بیماری اسکیزوفرنی