سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آره اونا کار خودشونو انجام میدن و یه مدلین اگه نذاری اونی که میخوان بشه افسردگی میگیرن و افکار خودکشی میاد سراغشونو خلاصه کلیییی ادا و اصول پس عزیزم ب حرفش گوش کن😄
من پسرمکلا بچه ها تو این سن ی غروری دارنمثلا فک میکنن بلدنهمه فن حریفنبه نظر شخصیم اینه بهتره پشتش ب ...
باور کنید فقط حرفام جنبه پیشنهاد داره بهش، ولی فکر میکنه دارم تحمیل میکنم و عصبانی میشه من باهاش حرف زدم بهش گفتم من فقط دارم پیشنهاد میکنم بهت هر چند کلمه بهت پیشنهاد میدم رو در اول همه جمله هام نمیارم
من پسرمکلا بچه ها تو این سن ی غروری دارنمثلا فک میکنن بلدنهمه فن حریفنبه نظر شخصیم اینه بهتره پشتش ب ...
👍 منم معتقدم تا زمانی که خواسته و علاقه اش مخرب نباشه باید باهاشون راه اومد ،حتی برای مخالفت هم زبان نرم و منطقی
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦