2777
2789
عنوان

بنظرتون این توهمه یا اسکیزروفرنی

131 بازدید | 20 پست

با خودم قدم میزنم حرف میزنم مثلاً آدمایی تو زهنمه ب جاشون حرف میزنم ب جاشونم ج میدم شده چن ساعت قدم میزنم طوری کمر درد می‌گیرم اینقدر فکرم درگیره ک غذا رو گازم میسوزه نمیفهم خودزنی زیاد دارم از بچم متنفرم شده با حرفایی ب جا اون خودم بدم غمگین باشه گریم میکنم بنظرتون طبیعیه شما هم همینطورین

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....
این رفتارا عادی و طبیعی نیست،،حتما به یه روانشناس مراجعه کنید اون بهتر میتونه تشخیص بده چه مشکلی دار ...

بعضیا میگن عادیه

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ تضمینی وجود نداره این توهمات بعدا بیشتر نشه 

به نظرم بهتره حتما با دکتر مشورت کنی تا کنترلش کنی

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

چرا الکی خودتو اذییت میکنی؟برو‌ قشنگ یهددکتر خودت و خانوادتو راحت کن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
هیچ تضمینی وجود نداره این توهمات بعدا بیشتر نشه  به نظرم بهتره حتما با دکتر مشورت کنی تا کنترل ...

ده سال دارم هر روز داره بیشتر میشه

منم همینطوربودم .اما ...نزاشتم غذا بسوزه یا کارها عقب بیفته..چون میترسیدم کسی بفهمه.از مجردیم داشتم.....از وقتی..رفتم خونه جدید درگیر شدم...دیگه فرصت خیالبافی و حرف زدن باخودمو ندارم...بهتر شده حالم..‌خیلی بهتر...سرگرم کار میکنم خودمو که سراغش نرم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
بعضیا میگن عادیه

همه ادم ها با خودشون حرف میزنن و یا تصوراتی دارن 

مهم اینکه اینا در چه حدیه

ممکنه بعضی توهمات باعث بشه فرد دست به کارایی بزنه و اسیب ببینه و حتی خودش متوجه اون نباشه

تو اسکیزوفرنی بیمار دیگه نمیتونه توهماتشو از واقعیت تشخیص بده و این  مسئله خطرناکه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
هیچ تضمینی وجود نداره این توهمات بعدا بیشتر نشه  به نظرم بهتره حتما با دکتر مشورت کنی تا کنترل ...

توهمه طبیعی نیس یعنی

عزیزم حتما برو دکتر...یه نفرو میشناسم هر چی بهش گفتن برو دکتر نرفت ...داشت یه کاری انجام میداد غیرِ قابلِ جبران...شانس آورد که پدرش خونه بود...الان چند ساله دارو مصرف میکنه تحتِ نظرِ پزشکه خیلی خوب شده...تو رو خدا سهل انگاری نکن...

همه ادم ها با خودشون حرف میزنن و با تصوراتی دارن  مهم اینکه اینا در چه حدیه ممکنه بعضی توهمات ...

من تشخیص میدم

توهمه طبیعی نیس یعنی

توهم و تصورات تا یه حد مشخصی برای هر ادمی طبیعیه ولی اگه مرز خودش رو رد کنه میشه بیماری اسکیزوفرنی 

عزیزم حتما برو دکتر...یه نفرو میشناسم هر چی بهش گفتن برو دکتر نرفت ...داشت یه کاری انجام میداد غیرِ ...

اینقدر فکرم درگیرم ک آدرس خونم رد میکنم نمیفهمم