2777
2789

اول میرید محضر ی طلاق توافقی مینویسید..میبرید دادگاه....قاضی چندجلسه بازمیفرسته مشاوره...بعد ازمایش بارداری..وبعد  حکم طلاق میده بهتون ردتون میکنه محضر شمادوتا شاهد هم باخودتون میبرید و صیغه طلاق رو میخونه.....توافقی هم سه چهارماه طول میکشه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برید محضر ی وکالت بدید بهش بابت مهریه و نفقه و دیگر چیزها بعد ی وکالت طلاق بگیرید ازش و وکیل بگیرید ...

خودش گفت میام محضر حق طلاق میدم

مساله اینجاست که بعدش چیکار کنم تو ثنا باید برم یا بدم دادگاه

آخه طلاق توافقی دیگه مشکلی توش نیست که وکیل بگیرم  

خودش گفت میام محضر حق طلاق میدم مساله اینجاست که بعدش چیکار کنم تو ثنا باید برم یا بدم دادگاه آخه ...

قانونه باید وکیل بگیری اون درخواست بده تهران که این طوریه در ضمن ثنا هم باید ثبت نام کنید

آقا هستم
یعنی هزینه محضر برای گرفتن حق طلاق یک میلیون هست؟ 

هزینه ۲۰۰تونمه چون محضری ها میگن ما انجام نمیدیم مبلغ رو بالا میگیرن که انجام بدن و ما هم که مجبوریم ی جور سواستفاده هستش دیگه

آقا هستم
تو ثنا نباید ثبت نام کنم

بعله باید ثبت ثناهم داشته باشی ک پیامک بیاد روگوشیت وقتایی ک ازدادگاه شمارو بخوان

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
خودش گفت میام محضر حق طلاق میدم مساله اینجاست که بعدش چیکار کنم تو ثنا باید برم یا بدم دادگاه آخه ...

وکیل نمیخواد الکی پول وکیل نده..من توافقی ی زمانی جداشدم

آخه الان فکر کنم مراحلش طولانی باشه  شما کی طلاق گرفتی  

5سال پیش توافقی بود ..وکیل هم بگیری باز میفرسته مشاوره میفرستن ازمایش بارداری 3 ماه شاید طول بکش

هزینه ۲۰۰تونمه چون محضری ها میگن ما انجام نمیدیم مبلغ رو بالا میگیرن که انجام بدن و ما هم که مجبوریم ...

یه زن تا آب از سرش نگذره طلاق نمی گیره. شما چه بلایی سر اون بیچاره آوردی که راضی شد جدا شه؟ 

یه زن تا آب از سرش نگذره طلاق نمی گیره. شما چه بلایی سر اون بیچاره آوردی که راضی شد جدا شه؟ 

من زنمو الانم دوسش دارم عاشقشم من بعد از ۱۰سال دوستی باهاش ازدواج کردم هنوزم دوسش دارم منتهی زن من مریض بود صرع داشت مجبور شدیم جدابشه چون هرروز بدتر میشد و دکترا هم کاری نمیتونستن بکنن اون از خودش گذشت به خاطر خوشبختی من هیچ وقت دیگران رو قضاوت نکنین

آقا هستم
2790
2778
2791
2779
2792