2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باشه ممنونم از شما

ببینید شما اگر به محضر بروید و در قبال ابراء و بذل مهریه وکالت در طلاق را دریافت کنید و از طریق دفتر خدمات قضاعی دادخواست طلاق ثبت کنید به عقیده بنده سریع تر کار طلاق شما انجام میشود ولی راه دیگر ان به این شکل است که شما اول باید طلاق توافقی از طریق دفتر خدمات ثبت کنید و مراحل به شما ابلاغ میشود و باید مشاوره هم بروید و به عقیده بنده کمی طولانی تر از مورد اول میباشد.باز به سایت بنیاد وکلا بروید و اطمینان قلب حاصل نمایید

من پارسال درخواست توافقی دادم ولی چون از طرف خانم بود بعد از یکسال مشاوره وپول خرج کردن کلافه شدم انصراف دادم وقتی بفهمن مرد قلبا طلاق نمی خواد به خواسته زن زیهد توجه نمی کن اینقد کشش می دن تا آشتی کنید

ببینید شما اگر به محضر بروید و در قبال ابراء و بذل مهریه وکالت در طلاق را دریافت کنید و از طریق دفتر ...

ببخشید من وقت شما رو گرفتم ولی اینی که گفتین جفتش یکی هست فقط مراحلش برعکس همدیگه هست

ببخشید من وقت شما رو گرفتم ولی اینی که گفتین جفتش یکی هست فقط مراحلش برعکس همدیگه هست

نه دقت نکردید اگر در قبال ابراء و بذل مهریه وکالت طلاق را بگیرید  و به دفتر خدمات قضاعیه بروید و دادخواست طلاق مطرح کنید و به عقیده بنده چون رضایت مطلق را با بذل و ابراء مهریه دریافت کرده اید  مشاره ایی در کار نیست یا خیلی اندک است اما اگر مستقیم به دفتر خدمات طلاق توافقی را ثبت کنید شما را جهت سازش به مشاوره طولانی میفرستند} برای کسب اطمینان به سایت بنیاد وکلا مراجعه کنید

2790
2778
2791
2779
2792