2777
2789
عنوان

سگگگ😌

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 52 پست
وای یعنی پرنده تو قفس میبینم تو خونه ها دلم میخواد بمیرممم من خودمم به شدت طبیعت دوستم ، راضی بودم ی ...

بله واقعا همینطوره

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق سگم 

کلاس تربیت سگ مسعود رضوی صاحب تیدا رو هم رفتم 

اما شوهرم هیچ جوره راضی نمیشه که سگ بخرم 

حتی راضی نمیشه برای تو حیاط هم سگ بخرم 😐

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁

خدایی خوشتون میاد یکی بهتون قلاده ببنده تو خونه نگهتون داره دور از خانوادتون تازه عقیمتونم بکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من امروز بردمش ارایشگاه یکیم لباس براش خریدم 😂

ای ننه😍😍😍😍

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
من عاشق سگم  کلاس تربیت سگ مسعود رضوی صاحب تیدا رو هم رفتم  اما شوهرم هیچ جوره راضی نمیش ...

سگ خیلی خوبه.با معرفته

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
واقعا يه سري متوجه نميشن يا نميخوان متوجه بشن كه اكثز سگاي خونگي با اون جثه كوچيكشون  نميت ...

واقعا هم همینطوره.ی سری سگا،کلا اپارتمانی ان، و توی طبیعت اسیب میبینن