2777
2789
عنوان

سگگگ😌

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 52 پست
وای یعنی پرنده تو قفس میبینم تو خونه ها دلم میخواد بمیرممم من خودمم به شدت طبیعت دوستم ، راضی بودم ی ...

بله واقعا همینطوره

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عاشق سگم 

کلاس تربیت سگ مسعود رضوی صاحب تیدا رو هم رفتم 

اما شوهرم هیچ جوره راضی نمیشه که سگ بخرم 

حتی راضی نمیشه برای تو حیاط هم سگ بخرم 😐

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁

خدایی خوشتون میاد یکی بهتون قلاده ببنده تو خونه نگهتون داره دور از خانوادتون تازه عقیمتونم بکنه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من امروز بردمش ارایشگاه یکیم لباس براش خریدم 😂

ای ننه😍😍😍😍

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
من عاشق سگم  کلاس تربیت سگ مسعود رضوی صاحب تیدا رو هم رفتم  اما شوهرم هیچ جوره راضی نمیش ...

سگ خیلی خوبه.با معرفته

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
واقعا يه سري متوجه نميشن يا نميخوان متوجه بشن كه اكثز سگاي خونگي با اون جثه كوچيكشون  نميت ...

واقعا هم همینطوره.ی سری سگا،کلا اپارتمانی ان، و توی طبیعت اسیب میبینن